پخش زنده
امروز: -
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین گفت: ۲۰۳ هزار و ۱۱۴ گردشگر در پایان سومین روز تعطیلات نوروزی از جاذبه های گردشگری این استان بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین گفت : آستان مقدس امامزادهحسین (ع)، کاروانسرای سعدالسلطنه، دولتخانه صفوی و موزههای مستقر در این مجموعه، موزه مردم شناسی قجر و قلعه حسن صباح در الموت مکان های تاریخی پر بازدید گردشگران در استان بوده است .
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین افزود : بوستان ملی باراجین، دریاچه اوان، مجموعه گردشگری آبشار شاه دره و پل معلق آوج نیز از آثار طبیعی پربازدید استان بوده است.
وی گفت : بازدید نظارتی از سوی کارشناسان این اداره کل به طور مداوم از حوزه های مختلف و تاسیسات گردشگری استان , برای رفاه هرچه بیشتر گردشگران و مسافران،انجام می شود .