پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: کارشناسان بهداشت محیط با هدف حفظ سلامت ساکنان و گردشگران در ایام نوروز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اسدالله احمدی در سرکشی شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، گفت: بازرسیهای بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز و با توجه به حضور گردشگران در جزیره کیش تشدید یافته است.
وی از مردم خواست با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با استفاده از سامانه شبانه روزی ۱۹۰ و یا شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ با پیش شماره ۰۷۶ در ساعات اداری تماس بگیرند.
احمدی افزود: بازرسان مرکز بهداشت در سرکشی به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و هتلها مصرف نمک در پخت اغذیه را اندازه گیری و سنجش میکنند.
رئیس مرکز بهداشت کیش افزود: مصرف بیش از حد نمک میتواند سلامت افراد را خطر بیندازد و باعث فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و سکته مغزی شود.
اسدالله احمدی خاطرنشان کرد: روغنهای خوراکی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز با حضور کارشناسان مرکز بهداشت بررسی میشود.
وی گفت: کیفیت و سلامت روغن از اهمیت زیادی برخوردار است و بازرسیهای دورهای با هدف حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماریهای ناشی از مصرف روغنهای نامرغوب انجام میشود.