رسول رمضانی: فوتبال خوزستان برای پیشرفت بیشتر، نیازمند حمایت است
بازیکن اسبق استقلال اهواز گفت: خوزستان هم در ورزش کشور و هم در فوتبال سهم بسزایی دارد؛ در استان خوزستان استعدادهای درخشانی وجود دارد که باید برای پرورش آن به زیرساختهای این استان توجه کرد.
رسول رمضانی مربی تیم اتحاد کهکیلویه در لیگ دسته سه فوتبال کشور در گفتگو با
گروه و رزشی خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه مشکلات فراوانی در فوتبال شهر اهواز دیده میشود، اظهار داشت: امید میرود هر چه زودتر مشکلات زیرساختی ورزش اهواز از بین برود و بتوانیم صاحب زمینهای ورزشی، تجهیزات و امکانات بیشتر برای ارائه آموزش بهتری شویم تا برای بچهها آینده بهتری رقم بخورد. بدون اغراق میگویم اگر فوتبال خوزستان مورد حمایت و توجه جدی قرار گیرد، به تنهایی قادر است در تمام ردههای سنی تیم ملی داشته باشد. علاوه بر این اگر از مربیان باتجربه و استخوان خورد کردهی استان برای پرورش جوانان بهره بگیریم میتوانیم آیندهی روشنی برای فوتبال خود ترسیم کنیم.
رمضانی افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار فوتبالیست و فوتسالیست خانم و آقا در ردههای مختلف در سطح استان فعالیت میکنند. بدون اغراق میگویم تک تک مناطق خوزستان استعداد فوتبالی خاصی داشته و میتوان با برنامه ریزی و سرمایه گذاری بهتر، شاهد خروجیهای بیشتری در فوتبال استان باشیم
مدیر آکادمی فوتبال دیهیم اهواز یادآور شد: به اعتقاد بنده یکی از مهمترین دلایل افت فوتبال خوزستان، همین کم شدن و از بین رفتن زمینهای خاکی فوتبال است. این انتظار میرفت زمینهای خاکی که چند دهه محل تجمع خیل عظیمی از علاقهمندان به فوتبال بود، به مرور و با پیشرفت امکانات ورزشی و ماشینیتر شدن زندگی ها، از سوی دولتمردان و مسئولان تبدیل به زمین چمن و دارای امکانات بهتری برای ورزش شود، اما نه تنها چنین نشد، بلکه روز به روز همان زمینها نیز از بین رفتند و الان جز یاد و خاطره، چیزی از آنها باقی نمانده است.
رمضانی که سابقه عضویت در تیمهای جوانان و امید فولاد خوزستان و همچنین بزرگسالان استقلال اهواز را در کارنامه دارد، در بخش دیگر صحبتهای خود عنوان کرد: موضوع آموزش صحیح و سردرگمی خانوادهها در انتخاب مسیر درست برای رسیدن به موفقیت، یکی دیگر از مشکلات فوتبال استان خوزستان و حتی کل کشور محسوب میشود. وقتی میبینیم فلان فوتبالیست با وجود سن و سال کم با فلان باشگاه قرارداد چند ده میلیونی بسته ناخودآگاه سودای پولدار شدن از این راه خیلی از ذهنها را به خود مشغول میکند، موضوعی که باعث میشود خانوادهها علاقه بیشتری به آموزش فرزندان خود در مدارس فوتبال نشان داده تا به نوعی آینده مالی شان را تضمین کنند، اما در این مسیر متاسفانه باید گفت بیراهههایی وجود دارد که خیلی از این علاقهمندان فوتبال را به سر منزل مقصود نمیرساند.
این مربی توضیح داد: بررسیها نشان میدهد در سالهای اخیر تعداد مدارس فوتبال در کشور افزایش بی رویهای داشته که با تاسف باید گفت این افزایش با بالا رفتن نظارتها صورت نگرفته است تا هر ساله نگرانیهای زیادی بابت این موضوع در جامعه ورزش به ویژه فوتبال حکفرما شود. در حال حاضر به برخی مدارس فوتبال میتوان اشاره کرد که با استفاده از نام ستاره ها، بازیکنان و حتی باشگاههای سرشناس دنبال بازار گرمی و جلب متقاضی هستند. کم نیستند مدارس فوتبالی که با اسم فلان بازیکن تیمهای مطرح در تبلیغات خود به دنبال جذب مشتری و مخاطب هستند، اما عملا حضور فیزیکی و مستمری را از این ستارههای فوتبال در این آموزشگاهها شاهد نیستیم و به نوعی مطرح کردن نام ستارهها جنبه تبلیغاتی یا بهتر بگوییم فریب خانوادهها را دارد که از این طریق تعداد مشتریان خود را افزایش دهند.
رمضانی خاطر نشان کرد: البته ناگفته نماند که آکادمیهای آموزشی هم هستند که با رعایت قوانین اجرایی و آموزشی توانسته اند نقش خوبی را برای پرکردن اوقات فراغت و پرورش نیروهای مستعد برای آینده فوتبال ما ایفا کرده و با بهترین روش آموزشی و فنی برای گسترش هرچه بیشتر ورزش فوتبال تلاش میکنند.
وی در پایان گفت: از مسئولان استان انتظار داریم نگاه ویژهای به فوتبال و علاقمندان پرشمار آن داشته باشند. حمایت از ورزش، ورزشکاران و تیمهای ورزشی بدون شک باعث توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی و گردشگری خواهد بود و توسعه و گسترش ورزش حرفهای و قهرمانی در جامعه نیز نیازمند حمایتهای همه جانبه مسئولان امر است و بدون حمایت و پشتیبانی، ورزش نه تنها رشدی نمیکند بلکه همه استعدادها نیز در آغاز راه ناکام خواهند ماند.