پخش زنده
امروز: -
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اجلاس بین المللی ابراز امیدواری کرد سازمان ملل متحد، اقداماتی عملی را در قبال نسل کشی در غزه محقق کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در اجلاس بین المللی در وین به حمایت از مردم مظلوم غزه پرداخت.
آقای اسکندر مومنی در آغاز سخنان خود در شصت و هفتمین اجلاس کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل متحد در شهر وین اتریش از جمله چالشهای مهم عصر حاضر را مواد مخدر و درد و رنجهای ناشی از آن به عنوان جنگ خاموش علیه بشریت خواند و گفت: البته امروز با جنگ آشکاری نیز علیه مردم مظلوم غزه مواجه هستیم.
وی ابراز امیدواری کرد که سازمان ملل متحد، اقداماتی عملی را در قبال نسل کشی در غزه محقق کند تا جان هزاران زن و کودک بی گناهی را که در معرض تهدید ناشی از گرسنگی و قحطی قرار دارند حفظ کند.
قدردانی رئیس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر از ایران
رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر از اقدامات و فعالیتهای کشورمان در کاهش آسیب و در مان مصرف کنندگان مواد مخدر قدردانی کرد.
اسکند مومنی در حاشیه شصت و هفتمین اجلاس کمیسیون مواد مخدر سازمان ملل متحد در وین اتریش با جلال توفیق رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر دیدار و گفتگو کرد.
آقای مومنی با بیان اینکه از کاهش کشت و تولید مواد افیونی در افغانستان استقبال میکنیم افزود: بنا بر آمار، کشفیات جمهوری اسلامی ایران نه تنها در حجم ورود مواد از افغانستان، تغییر محسوسی نداشته بلکه از سوی دیگر در حجم ورود ماده مخدره متا مفتامین، شاهد افزایش بطور میانگین ۲۰ درصدی در سال بوده ایم.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران با تشریح اقدامات و دستاوردهای کشورمان را در دسترسی افراد نیازمند به داروهای تحت کنترل برای مصارف پزشکی و علمی، به روشهای درمان دارویی مصرف کنندگان مواد مخدر در مراکز کاهش آسیب اشاره کرد.
وی با حمیت از ارکان، رژیم بین المللی کنترل مواد مخدر و هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر، از اقدامات برخی از کشورها در جرم زدایی و قانونی سازی مصرف مواد انتقاد کرد.
رییس هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر نیز در این دیدار از همکاریها و مشارکت سازنده کشورمان، ابتکارات و دستاوردهای ایران در زمینه کاهش آسیب و درمان مصرف کنندگان مواد قدردانی کرد و افزود: ایران نخستین کشور در منطقه در اجرای برنامههای کاهش آسیب از جمله تولید و در دسترس قرار دادن متادون و سایر داروهاست.
جلال توفیق هرگونه اقدام کشورها برای قانونی سازی مواد تحت کنترل خارج از رژیم بین المللی کنترل مواد مخدر را تقبیح کرد و افزود: ما با این کشورها برای حفظ نظامات موجود گفتگو میکنیم.
وی همچنین با تشریح برنامه آتی نهاد تحت مدیریت خود از جمله برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه ارزیابی نیازمندیهای سالانه هر کشور به داروهای تحت کنترل بین المللی، از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در این کارگاه دعوت بعمل آورد.