پخش زنده
امروز: -
در نوروز و ماه رمضان کارشناسان تعزیرات حکومتی خراسان رضوی در دو نوبت صبح و عصر گشت زنی می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: مرحله اول آن از ۱۲ تا ۲۹ اسفند و مرحله دوم از یک تا ۲۱ فروردین است.
سید مرتضی مدنی افزود: روزانه پنج رئیس شعبه و قاضی تعزیرات حکومتی در مرکز استان خصوصا در اطراف حرم در کنار سایر دستگاههای نظارتی حضور دارند تا هم دستورات لازم در محل داده شود و هم شکایات مردم با سرعت رسیدگی شود.
مدنی با بیان اینکه در اطراف حرم چهار پایگاه ایجاد شده که نمایندگان تمام دستگاههای نظارت و بازرسی در این پایگاهها حضور دارند،گفت: در کنار نمایندگان دستگاهها، رئیس شعبه و قاضی تعزیرات حضور دارند و روزانه گشتها و بازرسیها را انجام میدهند. ما در گشتهای اطراف حرم با سایر دستگاهها در حوزه درمان و دارویی، دامپزشکی و استاندارد فعالیت داریم.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: تاکید ما این است تا بخشهایی مورد رصد و پایش قرار گیرد که در این ایام بیشتر مورد تقاضای مردم است. این پایشها در حوزه کالاهای اساسی، قنادی، کیف و کفش، مراکز اسکان، درمان و دارو و کیفیت کالاها و خدماتی که باید به مردم ارائه شود، مورد تاکید قرار گرفته است.
وی گفت: علیرغم تمام کمبودهای نیرویی و وضعیت امکانات لجستیکی، اما ثابت کردیم با حداقل نیرو و امکانات میتوان اقدامات خوبی را رقم زد. میانگین زمان رسیدگی در تعزیرات زیر یک ماه و در حوزه قاچاق زیر ۴۰ روز است. میانگین رسیدگی به پروندهها در هر شعبه ۱۹۰ پرونده است، اما در خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ فقره پرونده در ماه در هر شعبه رسیدگی میشود که کار مضاعفی نسبت به تکلیف ما است.
مدنی افزود: در ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۵ هزار پرونده به مجموعه تعزیرات حکومتی وارد و بیش از ۵۴ هزار پرونده رسیدگی شده است. متخلفین در این پروندهها به بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال جریمه محکوم شدهاند. از این پروندهها بیش از ۳۹ هزار مورد در زمینه کالا و خدمات، پروندههای صنفی و واحدهای تولیدی، بیش از ۶۰۰۰ پرونده در حوزه بهداشت و درمان و بیش از ۹۰۰۰ پرونده در زمینه قاچاق و ارز بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال در حوزه بهداشت، درمان و دارو بیش از ۲۰ مورد حکم تعطیلی چه در حوزه داروخانههای متخلف و چه مطبهای پزشکی داشتیم. برخوردهای تعزیرات استان در حوزههای مختلف در کمتر استانی انجام شده است.
مدنی در خصوص اهم پروندههای تعزیرات در موضوعات مختلف اقتصادی، درمان، بهداشت و قاچاق افزود: یک مورد از تخلفات در خصوص دو شرکت خودروسازی بود. یک شرکت ۱۶ شاکی خصوصی به علت گرانفروشی خودرو داشت که پرونده رسیدگی شد. بیش از ۳۱۴ میلیارد ریال در حق دولت و بیش از ۳۱ میلیارد ریال در حق شکات محکوم شدند. شرکت دیگر ۵ شاکی دارد که یک میلیارد تومان در حق این ۵ شاکی و بیش از ۱۰۴ میلیارد ریال در حق دولت محکوم شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: یک پرونده سوخت داریم که یک میلیون و ۷۱۶ هزار لیتر برخلاف ضوابط توسط یک شرکت مشهور در سبزوار خریداری شده بود. رای اولیه صادر و به بیش از ۴۱۸ میلیارد ریال محکوم شد و سوخت نیز به نفع دولت مورد ضبط قرار گرفت. پرونده سوخت دیگر در دوغارون و قاچاق حدود ۵۳ هزار لیتر گازوئیل بوده که به بیش از ۲۱۷ میلیارد ریال محکوم شده است.
وی افزود: ۱۰۰۰ تن برنج قاچاق با محکومیت بیش از ۱۴۵ میلیارد ریال پرونده دیگر ما است. یک پزشک متخصص گوش و حلق و بینی به علت زیرمیزی و دریافت وجه خارج از تعرفه به بیش از ۴۴ میلیارد ریال محکوم شده است. یک جراح عمومی نیز با شکایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیش از ۱۴ میلیارد ریال محکوم و حکم وی اجرا شد.
مدنی گفت: کارخانه آردی به علت عرضه خارج از شبکه ۹۶۳ تن گندم محکومیت داشته که در مرحله تجدید نظر است. این پرونده علاوه بر محکومیت بیش از ۱۴۴۰ میلیارد ریالی، ملزم به برگشت گندم است. پرونده ارزی یک پزشک برای خروج بیش از ۲۵۰ هزار دلار از کشور با محکومیت حدود ۱۷ میلیارد تومانی قطعی شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی با بیان اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری تعزیرات حکومتی ۱۵ هزار و ۱۷۸ مورد گشت مشترک با حوزههای مختلف داشته است، افزود: از این تعداد بیش از ۵۰۰۰ پرونده تشکیل شده و محکومیت این پروندهها بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال بوده است. در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۳۴۵۰ گشت داشتیم، تعداد گشتها پنج برابر شده است.