پخش زنده
امروز: -
سهل انگاری و بی احتیاطی شادمانی چهارشنبه سوری را به کام ۷۷ نفر در گلستان تلخ و آنها را روانه مراکز درمانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان آخرین شب چهارشنبه سال در حالی سپری شد که ۷۷ نفر در گلستان به دلیل پریدن از روی آتش و یا انفجار مواد محترقه روانه بیمارستان شدند و با سهل انگاری و بی احتیاطی کام خود و خانواده هایشان را تلخ کردند.
محمد جواد مقسمی رئیس مرکز فوریتهای پزشکی گلستان گفت : روزهای گذشته و دیشب ۷۷ نفر از هم استانی ها بر اثر انفجار مواد محترقه و آتش بازی دچار مصدومیت شدند که ده نفر از آنان در مراکز درمانی بستری هستند.
او افزود : گرگان با ۳۷ مصدوم بیشترین حادثه دیده را داشته است و بعد از آن شهرهای گنبدکاووس ۱۶ نفر ، خان ببین ۷ نفر ، مینودشت پنج نفر ، علی آباد سه نفر و کردکوی و آزادشهر هم کدام دو مصدوم را داشتند.
به گفته مقسمی چهار نفر از مصدومان در بخش آی سی یو، سه نفر در بخش سوختگی و بقیه در سایر بخشها بستری هستند.
او گفت: چهار نفر از مصدومان زیر ده سال، ۳۱ نفر بین ۱۱ تا ۲۰ سال، ۱۶ نفر بین ۲۱ تا ۳۰ سال و ۲۶ نفر هم بالای ۳۰ سال سن دارند.
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی گلستان گفت: در حوادث چهارشنبه سوری امسال ۲۱ نفر از ناحیه چشم، ۳ نفر از ناحیه گوش، ۴۶ نفر از ناحیه دست و پا و ۱۰ نفر هم در قسمت سر و گردن آسیب دیدند.