پخش زنده
امروز: -
تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال حدود ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در چهارشنبه آخر امسال ۱۳۶ مصدوم سوختگی ناشی از انفجار مواد محترقه از طریق آمبولانس به مراکز درمانی استان منتقل شدند، که از این تعداد ۱۲۴ نفر مرد و ۱۲ نفر بانو بودند.
پژمان عقدک همچنین ۱۰۴ نفر دیگر از این مصدومان را از استفاده کنندگان مواد محترقه و ۳۲ نفر را عابر پیاده برشمرد وافزود: ۵۴ نفر از این مصدومان دچار آسیب از ناحیهی چشم، ۱۰۵ نفر سوختگی درجه یک تا سه، ۴ نفر قطع عضو و یک نفر دچار قطع عضو و تخلیه کامل چشم شدند.
وی گفت: بیشتر مصدومیت این مراجعه کنندگان از ناحیه دست و پا بوده است.
پژمان عقدک ادامه داد: سال گذشته ۱۱۲ نفر در چهارشنبه آخر سال مصدوم شدند که این تعداد امسال با ۲۰ درصد افزایش همراه بوده است.
سه روز گذشته در حادثه انفجار منزل مسکونی در خیابان ملک شهر اصفهان، ۳ عضو یک خانواده شامل (دو نوجوان پسر و مادر) به دلیل ساخت مواد محترقه فوت کردند.