پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دامپزشکی ایلام از نظارت ۳۹ گروه ثابت و سیار، بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی را در ایام عید نوروز و ماه رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ یونس احمدی اظهار داشت: بازرسی و نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام پروتئینی از ۱۹ اسفند شروع شده و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.
وی افزود: این نظارتها بر اماکنی، چون کشتارگاه، قصابی، رستوران و سالنهای غذاخوری، اغذیه فروشی ها، رستورانهای بین راهی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی انجام میگیرد.
احمدی ادامه داد: در طرح نظارت ویژه عید نوروز و ماه رمضان ۶۰ نفر کارشناس، ناظر و بازرس در ۲ نوبت صبح و عصر از این اماکن بازدید میکنند.
وی یادآور شد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان نیز در این ایام آماده دریافت گزاشهای مردمی است.