پخش زنده
امروز: -
به گفته رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رسیدن به محصولاتی که منتج به نظارت هوشمند شوند، ایجاد تغییرات ساختاری و تغییر الگوی نظارت و رصد را در پی خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در رویداد نیازمحور فناورانه در حوزه هوشمندسازی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری، شرکتهایی که در اولین رویداد ملی نیازمحور فناورانه در حوزه هوشمندسازی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت برگزیده شده بودند، به معرفی و ارائه محصولات خود پرداختند.
یادآوری میشود اولین رویداد ملی نیازمحور فناورانه در حوزه هوشمندسازی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در تاریخ اول و دوم اسفندماه ۱۴۰۲ با راهبری مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری پارک علم و فناوری یزد در محل سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در این زمینه گفت: طی دو روز برگزاری رویداد، شرکتها طبق زمانبندی مشخص، به معرفی محصول پیشنهادی پرداختند و هر محصول توسط داوران اصلی و همچنین مدیران و شرکتکنندگان در جلسه، از منظرهای فنی و کسبوکاری، مورد بررسی قرار گرفت و در پایان هفت محصول پذیرفته شدند.
روح الله رازینی خاطرنشان کرد: به دنبال رسیدن به محصولاتی هستیم که ما را به یک نظارت هوشمند برساند چرا که اگر هوشمندسازی فعال شود، قطعاً تغییرات ساختاری را به دنبال خواهد داشت که این امر سبب تغییر الگوی نظارت و رصد میشود.
لازم به توضیح است که شرکتهای ارائه دهنده به تفکیک نیازها؛ نظام رصد و پایش فضای مجازی در حوزه عملکرد وزارت علوم عبارتند از: شرکت سانا فناوری سورنا از استان کرمانشاه، سامانه گزارشدهی و مشارکت ذینفعان در نظارت و ارزیابی؛ شرکت کامرادپژوهان پارس از استان اصفهان، سامانه تحلیل شکایات و گزارشهای ذینفعان؛ شرکت فراپیوند از استان کردستان، سامانه تحلیل داده و پشتیبان تصمیمگیری هوشمند؛ استارتآپ تحلیل مکانی کسبوکارها GeoBiz و شرکت بهینسازان فرایند امین از استان تهران، طراحی و استقرار داشبوردهای مدیریتی وزارت عتف مبتنی بر BA: شرکت عاملهای هوشمند دُرنیکا از استان خراسان رضوی و رصد پیامدهای مرتبط با عملکرد وزارت عتف (پیامدسنجی) و شرکت اکسیرکاوان تحلیلگر هوش مصنوعی از استان خراسان رضوی.