آغاز گازرسانی به طرح نهضت ملی مسکن انابد
عملیات گازرسانی به طرح نهضت ملی مسکن انابد آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، فرماندار بردسکن با اشاره به آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان افزود: در سایت مسکن ملی انابد، برای ۱۸۶ واحد، زمین واگذار شده است که متقاضیان در حال اجرای عملیات ساختمانی واحدهای خود هستند.
علی دهقان زاده، اجرا و نصب تعداد ۱۰۰ علمک گاز را از برنامههای شرکت گاز در انابد دانست و افزود: از آنجا که هر علمک برای دو واحد است، برای متقاضیان این سایت با بهرهبرداری از ساختمانشان، گاز نیز به بهره برداری میرسد.
او با بررسی وضعیت سایت ۴۸ هکتاری نهضت ملی مسکن شهرستان بردسکن، اظهار کرد: با توجه به اینکه خدمات آب و برق در سایت برای متقاضیان فراهم شده، بنابراین سرعت دهی به عملیات ساختمانی ضروری است.
فرماندار بردسکن افزود: متقاضیانی که واقعاً نیازمند یک سرپناه برای خود و خانواده هستند باید برای پیگیری مراحل ساختمانی و معرفی به بانک اقدام کنند و این فرصت را از دست ندهند.