در اجرای طرح ۴۸ ساعته ارتقای امنیت اجتماعی
دستگیری ۳۱۵ متهم به سرقت در خراسان رضوی
با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در خراسان رضوی، ۳۱۵ متهم به انواع سرقت دستگیر شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: این طرح با اتخاذ تدابیر لازم از جمله افزایش گشتهای ویژه و به کارگیری گروه های کار آزموده از پلیسهای تخصصی به مدت ۴۸ ساعت به اجرا درآمد.
سرهنگ جواد شفیع زاده افزود: از ۳۱۵ سارق دستگیر شده ۴۲ متهم سارق به عنف و ۶ نفر قاپ زن هستندکه به ۲۸ فقره سرقت به عنف و ۶۱ فقره قاپ زنی اعتراف کردند.
او خاطرنشان کرد: متهمان دستگیرشده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ شفیع زاده با اشاره به رضایتمندی شهروندان از اجرای این طرحها، گفت: اجرای این طرحها به صورت متناوب با تمام توان برای برقراری امنیت پایدار ادامه خواهد یافت و شهروندان میتوانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.