پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: مشارکت مردم در کاشت یک میلیارد درخت بیش از ۶۵ درصد و از مجموع ۲۳۷ میلیون اصله نهال تولیدی، ۱۲۱ میلیون نهال مربوط به تشکلهای بخش خصوصی و مردم بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فعالیتهای طبیعت دوستانه عمو رجب که ۶۵ سال از عمر ۷۵ ساله خود را با کاشت درخت در جنگلهای غرب گیلان سپری کرده است موجب شده که دوستدارانش، او را پدر جنگل بخوانند که نمونه بارزی از مشارکت مردمی در طرح کاشت یک میلیارد درخت است.
عمو رجب یکی از کشاورزان پیشرو در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت است که سالانه ۳ هزار نهال تولید و رایگان به طبیعت هدیه میکند.
علی اکبر صالحی، معاون فرهنگستان علوم: عمو رجب سالی چند ده هزار درخت را میکارد به خاطر دلسوزی برای جنگلهای هیرکانی که یک میراث ارزشمند بشری است که در اختیار ماست، به عنوان یک هموطن دست ایشان را میبوسم، شما ببینید یک کسی که به تنهایی چند هزار نهال را در جنگلها میکارد، این چه خدمت بزرگی دارد به کشور میکند حال اگر ما صدها و هزاران نفر مثل ایشان داشتیم مشکل از بین رفتن جنگل را نداشتیم.
علیرضا مهاجر، معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی: یکی از کارهایی که عمو رجب کرده، کشت درخت در خیلی از مناطق است که این میتواند الگویی باشد برای همه کشاورزان و ما که بتوانیم این راه را ادامه بدهیم و یک کشور خشک را تبدیل به یک کشور سبز بکنیم.
ناصر همت زاده، رئیس بازرسی یگان حفاظت امور اراضی کشور: من به نوبه خود دست چنین شهروندانی را میبوسم که نسبت به حفظ محیط زیست اقدام میکنند و خواهش میکنم نسبت به حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی که برای آیندگان ماست اهتمام و دلسوزی داشته باشند.
عباس نوبخت، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور: تولید نهال ۲۰ درصد حجم کار هست، ۱۰ درصد کاشت و ۷۰ درصد نگهداری این نهالها هست باید تمام تلاش مان را بکنیم که نهالهایی که تولید و کاشته میشود، مراقبت شود تا به درخت تبدیل بشود.
گفتنی است؛ از زمان آغاز اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت ۱۱۶ میلیون نهال توسط بخش دولتی و ۱۲۱ میلیون نهال هم توسط بخش خصوصی تولید شده که از این میزان ۳۵ میلیون نهال کاشته شده است.