پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از عرضه کالاهای اساسی به مناسبت ماه مبارک رمضان و میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار و ۱۵ درصد زیر قیمت بازار از ۲۷ اسفند در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی اکبر فتحی در جلسه شورای هماهنگی مدیران سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: ۲۲ غرفه در شهر تبریز و ۳۸ غرفه دیگر نیز در سطح ۲۰ شهرستان دیگر استان به عرضه میوه شب عید و کالاهای اساسی اقدام خواهند کرد.
وی گفت: ۸۰۰ تن سیب و پرتقال شب عید ذخیرهسازی شده است و از ۲۷ اسفند با اعلام تنظیم بازار استان، با قیمت مناسب عرضه آغاز خواهد شد.
فتحی با بیان این که مردم برای تامین کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و ایام عید نگرانی نداشته باشند ادامه داد: ۴۰۰ تن میوه شب عید در شهر تبریز و ۴۰۰ تن باقی مانده در سایر شهرستانها عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای تامین برق عشایر استان آذربایجان شرقی از انرژیهای خورشیدی بهره گرفته میشود افزود: هرچقدر بتوانیم از انرژی خورشیدی و سایر انرژیهای تجدیدپذیر در بخش کشاورزی استفاده کنیم میتوانیم قدم موثری در توسعه این بخش داشته باشیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد: تقاضا برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی زیاد است، اما یکی از موانع آن ناترازی انرژی است که استفاده از انرژیهایی مثل انرژی خورشیدی میتواند در حل این مسئله موثر باشد.
وی طرح جهش تولید در دیمزارها را یکی از اتفاقات خوب بخش کشاورزی استان در سال ۱۴۰۲ برشمرد و گفت: این طرح منجر به افزایش تولید و خرید شد که در سایه آن ضریب اطمینان برای موجودی انبارها و سیلوها افزایش یافت.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی هم گفت: در بحث تامین آب شرب پایدار در مناطق عشایری بیش از ۴۲ قشلاق از آب شرب سالم و بیش از ۱۵ مورد نزدیک رسانی، انتقال و بهسازی چشمه با احداث شیربرداشت انجام شده است که در جامعه عشایری و سازمان امور عشایری به انقلاب آبرسانی مشهور شده است.
محمدحسن آل هاشم ادامه داد: عشایر استان متشکل از دو ایل بزرگ قرهداغ و ایل شاهسون و ۹ طایفه مستقل است که در فصل قشلاق ۸ هزار و ۴۰ خانوار عشایری معادل ۳۲ هزار و ۴۵۵ نفر و در فصل ییلاق ۱۴ هزار و ۲۱۲ نفر معادل ۵۵ هزار و ۲۹۷ نفر است.
وی در خصوص منابع و محل تامین اعتبار برای خدمات رسانی به جامعه عشایر گفت: منابعی که برای عشایر در استان هزینه میشود از ۴ محل تامین میشود منابع استانی شامل ردیف استانی، سه درصد نفت وگاز و ماده ۱۸۰ توازن منطقهای است منابع ابلاغی ملی شامل بند هـ تبصره ۴ و بند الف تبصره ۶ است و ۲ منبع اعتباری دیگر اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ (حوادث غیرمترقبه و مدیریت بحران) و اعتبارات سهم عشایر از مالیات برارزش افزوده و عوارض آلایندگی است.
آل هاشم افزود: بیش از ۴۲ قشلاق از آب آشامیدنی سالم و بیش از ۱۵ مورد نزدیک رسانی، انتقال و بهسازی چشمه با احداث شیر برداشت انجام شده است که در جامعه عشایری و سازمان امور عشایری به انقلاب آبرسانی مشهور شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آنچه که باید علاوه بر تامین میوه و کالاهای اساسی شب عید مورد توجه مسئولان مربوطه باشد، نظارت مستمر بر نحوه عرضه است که ضعف عملکرد مسئولان در این حوزه هر ساله مردم را با مشکلات متعددی مانند رعایت نشدن عدالت در توزیع و گران فروشیهای خودسرانه رو به رو می کند.
حال باید دید دستگاههای مسئول استان در حوزه تامین و توزیع کالاهای اساسی و میوه شب عید، امسال چه تدبیری برای جلوگیری از بروز مشکلات تکراری سالهای قبل اتخاذ خواهند کرد.