پخش زنده
امروز: -
اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت با توجه به وضع زیست محیطی کشور، یک نیاز مهم و حیاتی است که همه باید برای تحقق ایرانی سرسبز در آن مشارکت کرده و در خت بکارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کاشت نهال خبر از آمدن بهار میدهد و امسال روز درختکاری با شور و شوق به یاد ماندنی و در قالب پویش مردمی کاشت نهال در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت جلوه میکند.
در این پویش، اقشار مختلف مردم با کاشت نهالهای مثمر و غیرمثمر در گونههای متفاوت از جمله توت، گردو، زبان گنجشک و افرا در باغچه خانه، مدرسه، محل کار و طبیعت مشارکت دارند و میگویند: درختکاری از ماندگارترین کارهایی است که هر کسی میتواند در زندگی خود انجام دهد.
در پویش مردمی کاشت یک میلیارد درخت، بچهها نیز حضوری فعال دارند تا مسئولیت اجتماعی خود در قبال طبیعت را تمرین کنند و میگویند: درخت میکاریم تا در آینده از ثمرات آناستفاده کنیم و با ادامه این روند، ایران سرسبز و گلستان بشود.
گفتنی است؛ کاشت نهال امسال متفاوتتر از سالهای گذشته است چرا که هم وسعت بیشتری از کشور را دربرمی گیرد و هم تعداد درختان بیشتری کاشته میشود.
احمدی، مجری طرح کاشت یک میلیارد درخت میگوید: کشورمان به پوشش گیاهی در تمام بخشها در بخش مرتع، احیای بیایان برای مقابله با بیابان زایی و مدیریت بیابان ها، در بخش جنگل و ایجاد فضای سبز جنگلی به توسعه پوشش گیاهی نیاز دارد.
بیانی، مدیرکل منابع طبیعی استان تهران: ما تقریبا در هر شهرستانی متوسط ۱۰ هزار نهال غرس میکنیم که مجموعا بالای ۱۲۰ هزار نهال در استان تهران غرس میشود.
گولانی، مدیرکل منابع طبیعی استان کرمانشاه: گونه اکالیپتوس را برای مناطق گرمسیری استان در نظر گرفتیم و در مناطق شرقی و سردسیر استان هم نهال صنوبر هست.
اسدی، مدیرکل منابع طبیعی استان خراسان شمالی: نهالهای مثمر را داریم و در کنار آن، نهالهای غیرمثمر هم هست که افرا، کاتالپا و امثالهم کاشته میشود.
قلی زاده، مدیرکل منابع طبیعی استان اردبیل: تعداد ۳۰ هزار اصله نهال از گونههای صنوبر غرس شده که کاشت این نهال دو منظوره است هم جنبه اقتصادی دارد و هم سرانه فضای سبز را تامین میکند.