برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان
دوره آموزشی و ترویجی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان ویژه بانوان شاغل در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در سالن غذاخوری شهید باکری جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،این دوره با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان و آشنایی با روشهای متنوع طبخ ماهی و همچنین آشنایی فراگیران با ارزش تغذیهای ماهی و آبزیان به همت مدیریت شیلات و آبزیان استان برگزار شد و در ادامه نحوه طبخ انواع فرآوردههای غذایی دریایی به روشهای مختلف توسط مربی برای شرکت کنندگان در دوره تدریس شد.
این دوره با استقبال خوب کارکنان مواجه شد و حدود ۴۰ نفر از بانوان علاقهمند در این دوره آموزشی شرکت کردند.