پخش زنده
امروز: -
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از توزیع ۴۰۰ هزار اصله نهال در طرح کشت یک میلیارد درخت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، قاسم زاده در جمع خبرنگاران گفت: در طرح کاشت یک میلیارد درخت ۴۰۰ هزار اصله نهال از گونههای سنجد، بادام، ارغوان، زیتون تلخ، ون و صنوبر در بین مردم به صورت رایگان توزیع خواهد شد.
وی در ادامه از کشف ۹۱ فقره قاچاق چوب از ابتدای امسال خبر داد.
قاسم زاده گفت: همچنین در این مدت ۲۵ فقره اطفاء حریق در سطح بیش از ۶۶ هکتار از اراضی استان داشته ایم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استانگفت: مرمت ۱۰ سازه آبخیزداری از مهمترین اقدامات این اداره در حوزه آبخیزداری است.
مدیرکل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری قروین گفت: در هفته منابع طبیعی ۶۹۵ هزار و ۵۰۰ اصله نهال به صورت رایگان در استان توزیع می شود.
وی عنوان کرد : ۲۹۵ هزار و ۸۰۰ اصله نهال صنوبر در مساحت ۲۷۰ هکتار در هفته منابع طبیعی توسط داوطلبان و با نظارت این سازمان در سطح استان کاشته خواهد شد.
قاسم زاده تاکید کرد : ۴۰۰ هزار اصله از گونههای سنجد، بادام، ارغوان، زیتون تلخ، ون و صنوبر نیز در راستای طرح کشوری کاشت یک میلیون درخت، بین مردم استان قزوین برای کاشت توزیع می شود.
مدیرکل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری در ادامه با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی برگزار شده توسط این سازمان، توضیح داد: علاوه بر آموزش روزانه به کارمندان سازمان، جذب یک هزار و ۳۴۵ داوطلب همیار طبیعت از اقداماتی بود که در سال جاری صورت گرفت و در همین راستا به ۳۲ هزار دانش آموز در شبکه شاد آموزش های لازم ارایه شد و پنج مدرسه در سطح استان نیز دارای نهالستان دانش آموزی شدند.
قاسم زاده با تاکید بر اهمیت اجرای طرح های آبخیزداری در کاهش سیل و خسارت ناشی از سیل، افزود: در سال جاری طرح های آبخیزداری اجرا شده در رودبار الموت شرقی به میزان ۶ هزار و ۱۱۹ متر مکعب و با اعتباری بالغ بر ۱۶۲ میلیارد ریال اجرا شد.
وی ادامه داد: عملیاتی نیز به مساحت یک هزار و ۱۴۷ مترمکعب با ۲۵ میلیارد ریال اعتبار نیز در بخش رودبار الموت غربی صورت گرفت و مرمت ۱۰ سازه سال های گذشته هم مورد مرمت و بهسازی قرار گرفت.
مدیرکل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری ضمن تاکید بر حفاظت از منابع طبیعی به عنوان یکی از وظایف این سازمان، تصریح کرد: با توجه به درخواست بهرهبرداری از ۷۳ معدن به مساحت ۲۴۴ هزار و ۵۹۶ هکتار در سطح استان تنها با هشت معدن به مساحت ۲۷۰ هکتار، یعنی حدود یک دهم درصد درخواست، موافقت شد.
قاسم زاده در رابطه با واگذاری عرصههای منابع طبیعی به ۲ دستگاه اجرایی امور اراضی و بنیاد مسکن، تاکید کرد: حدود ۲۰ فقره زمین به مساحت ۵۶۵ هکتار به منظور بهرهبرداری در زمینه کشاورزی، ۲۰ فقره زمین با ۴۸۴ هکتار مساحت برای امور غیرکشاورزی در اختیار امور اراضی قرار گرفت و هفت فقره زمین به مساحت ۵۷ هکتار هم برای ساخت مسکن روستایی به بنیاد مسکن تخصیص داده شد.
این مسوول با تاکید بر حفظ حقوق مردم از منابع طبیعی براساس آیین نامهها، مصوبات و قوانین موجود در زمینه پلاکهای رفع تداخل شده در سال ۱۴۰۲ تاکنون، خاطرنشان کرد: از میان یک هزار و ۲۰۰ پلاک شناسایی شده به مساحت یک میلیون و ۶۵۰ هزار هکتار طی سال جاری، ۸۱۲ پلاک در مساحتی بالغ بر یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۳۵۰ هکتار رفع تداخل شده و باقیمانده ان هم تا نیمه نخست سال آینده رفع تداخل می شود.
15تا 22 اسفندماه هفته منابع طبیعی نام گذاری شده است .