پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: از ابتدای تاسیس این سازمان تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بنای آموزشی و پرورشی احداث، تجهیز و یا بهسازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در آیین تجلیل از مهندسان برتر گفت:هنر مهندسان نوسازی مدارس این است که از ابتدای تاسیس این سازمان تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بنای آموزشی و پرورشی احداث، تجهیز و یا بهسازی کرده اند و در دور افتادهترین روستاها به همت بلند و دستان توانای شما مدارسی ساخته شده که نمود و تلفیقی از کار مردمی و نظارت مهندسان برای ساخت یک فضای آموزشی و پرورشی است. رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، استفاده از فناوریهای نوین در ساخت طرحهای آموزشی را یک الزام و برنامه راهبردی در سازمان نوسازی مدارس برشمرد و گفت: علاوه بر رعایت همه استانداردهای مهندسی و فنی، ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و کاهش هزینه تمام شده مورد توجه است. وی همچنین با تاکید بر طراحی مهندسی فضاهای آموزشی وپرورشی برای ایجاد و تنوع بخشی به موقعیتهای یادگیری، افزود: هویت بخشی به طراحی فضاهای آموزشی و تربیتی موضوع مهم و مطالبه جدی است و باید به نحوی انجام شود که بیانگر تحقق معیارهای معماری ایرانی - اسلامی باشد. معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی در قالب ۴۰۰۰ کلاس درس در بهمن گذشته در کشور به همت و همراهی شما به آینده سازان ایران هدیه شد.
وی با بیان اینکه در حوزه گسترش عدالت آموزشی، سرانه ۱.۵ متر مربع به ازای هر دانش آموز به ۵.۲۸ رسید، افزود: این افزایش سرانه کار بزرگی است و جای تقدیر دارد، البته که در این دولت باید از ۵.۲۸ باید به ۶.۱ متر مربع برسد. وی با اشاره به اینکه مقاوم سازی یک امر مادام العمر است، تاکید کرد: ۶۵ درصد بناهای ناایمن و نامستحکم به دستان توانای مهندسان خانواده مدرسه سازی ایران مقاوم سازی شد.
خان محمدی با اشاره به اینکه در طرحهای حمایتی مسکن و ماده ۱۸ آموزش پرورش، در مناطق بالای ۲۰۰ مجتمع باید فضای آموزشی تعبیه شود، گفت: پدیده مهاجرت از استان به استان دیگر یا از سایر کشورها به ایران را با سازههای جدید که قابلیت جابجایی دارد مدنظر قرار داده و در دست اجراست.