پخش زنده
امروز: -
امامجمعه چهاربرج گفت: ملت، بزرگترین برنده انتخابات هستند که با حضور شیرین خود در پای صندوق های رای کام دشمنان را تلخ کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجتالاسلام جلالی در خطبه های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، اظهار کرد: شنبه پس ازانتخابات، الزامات و بایسته ها و آداب سیاسی و اخلاقی و اجتماعی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
امامجمعه چهاربرج با بیان اینکه ایران اسلامی، بار دیگر الگوی مردمسالاری صادقانه خود را که مبتنیبر رأی و حضور مردم و نه مانند شیوه آمریکائی با لشکرکشی و تحمیل، در برابر ملتهای جهان و خاورمیانه به نمایش گذارده است، افزود: این حضور شیرین مردم به کام دشمنان تلخ بوده و لذا میرود همه با هوشیاری و آگاهی خود نگذارند فتنهگریهای احتمالی دشمن، شیرینی انتخابات را از کام ملت ایران بزداید.
وی با بیان اینکه ملت، بزرگترین برنده انتخابات بوده و حضور کاندیداها نیز بزرگترین کمک به رقابت انتخاباتی است، گفت: طرفداران کاندیدای پیروز موفقیت خود را از خداوند دانسته و طرفداران سایر کاندیداها نیز احساس خسارت نکنند و شادمانی یا ناشادمانی نباید کسی را وادار به رفتار غیرخردمندانه کند.
جلالی با اشاره به اینکه نماینده منتخب، نماینده همه مردم منطقه است، تصریح کرد: پرهیز از گفتار تفرقهانگیز و دلسردکننده، شنبه پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری بوده و نخستین وظیفه فرد منتخب نیز آمادگی و عزم راسخ برای خدمت به مردم و کشور و تلاش بیوقفه در راه رفع مشکلات کشور باشد.
امامجمعه چهاربرج در ادامه با بیان اینکه دهه آخر شعبان المعظم دهه تکریم و غبارروبی مساجد است، اظهار کرد: مسجد تراز اسلامی مبتنی بر مؤلفههای هویتی خود، این ظرفیت را دارد که پایگاه همه کارهای نیک با محوریت سه ضلع مطرح در بیانیه گام دوم یعنی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی باشد.
وی با اشاره به اینکه جهاد و مبارزه اقتضایی این روزگار، جهاد قطعی و فوری «تبیین» است، افزود: مسجد همواره اصلیترین و محوریترین سنگر اسلام بوده است.
جلالی در ادامه به مأموریتهای مسجد در عصر جهاد تبیین در منظومه اندیشههای نورانی امامین انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: تربیت و انسانسازی، تعلیم و معرفتافزایی، روشنگری و بصیرتافزایی، ایستادگی در برابر ظلم و پایگاه جهاد و مقابله با دشمن، مقاومت فرهنگی، محلی برای فعالیتهای اجتماعی و جذب جوانان از جمله مأموریتهای مسجد در عصر جهاد تبیین هستند.
امامجمعه چهاربرج با بیان اینکه مسجد تراز اسلامی، پایگاه انسانسازی و آبادکردن دلها است، اظهار کرد: یکی از مصادیق عمران باطنی مسجد، تربیت عالمان و پرورش مؤمنان بوده و امام جماعت شایسته در نقش طبیب معنوی میتواند مسجد را به مرکز تربیت اسلامی انسانها به ویژه جوانان به تمام معنا و در همه ی ابعاد تبدیل کند.
وی با اشاره به اینکه موعظه بر مدار خوف و رجاء، موجب پرورش اخلاق نمازگزاران و تربیت جوانان مؤمن، متقی و دارای روحیه شهادتطلبی میشود، افزود: مسجد پایگاه دین هدایت، مرکز تبلیغ و بسط حقیقت اسلام است، تعلیم آموزههای اسلامی و ارتقای معرفت دینی مؤمنان یکی از مهمترین مأموریتهای مسجد است.
جلالی با بیان اینکه مسجد پایگاه امور سیاسی و اجتماعی نیز هست، تصریح کرد: بعد دیگر معرفتافزایی، ارتقای معرفت اجتماعی و آگاهیهای سیاسی مردم است.
امامجمعه چهاربرج از مسجد به عنوان پایگاه بصیرتافزایی و روشنگری افکار و اذهان نام برد و افزود: روحانیون آگاه در مساجد با مردم و جوانان به صورت رو در رو سخن گفته و به سؤالات و شبهات موجود در اذهان بیدار آن ها، پاسخ دهند.
وی گفت: روحانیون باید با توجه به جریانشناسی حق و باطل مسائل گوناگون سیاسی و اجتماعی مردم را تبیین و آنان را نسبت به مکر، خدعه و نقشههای دشمنان داخلی و خارجی هوشیار سازند و جریان باطلِ نفاق، افساد و اغوا را که بهدنبال نفوذ به ارکان نظام و انحراف انقلاب از اهداف و ارزشهای اسلامی است، افشا کنند.
جلالی با بیان اینکه محراب مسجد الهام بخش مبارزه با شیطان و مبارزه با طاغوت است، اظهار کرد: مسجد تراز اسلامی پایگاه نهضت و قیام بر ضد ظلم و جهاد علیه طاغوت و استکبار و قطع ایادی شرک و کفر است.