پخش زنده
امروز: -
افزایش اعتماد مردم به حاکمیت، ایجاد فضای رقابتی و ارائه برنامههای کارآمد و عملیاتی توسط نامزدها از راهکارهای افزایش حضور آگاهانه مردم در انتخابات پیشرو است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل به مناسبت «انتخابات» و در خصوص انتخاب هوشمندانه و نحوه گزینش نامزدهای اصلح گفت: نامزد اصلح علاوه بر شرایط پیشبینی شده در قانون اساسی، باید تخصص و تجربه لازم در زمینههایی که برای نمایندگی مجلس لازم است را داشته باشد. همچنین روحیه خدمتگزاری به مردم، صداقت، امانتداری، فساد ستیزی و داشتن برنامه و ایده از ویژگیهای ضروری دیگری است که یک کاندیدای مجلس باید دارا باشد.
دکتر مهدی داوری حضور حداکثری مردم در انتخابات را نشانه مسوولیتپذیری آنان در قبال سرنوشت خود و نیز اعتماد به نظام و دقت لازم آنها در نا امیدکردن و عقب نشینی دشمن در طراحی توطئههای امنیتی، اقتصادی و سیاسی علیه کشور و افزایش اقتدار ملی دانست و افزایش اعتماد مردم به حاکمیت، ایجاد فضای رقابتی و ارائه برنامههای کارآمد و عملیاتی توسط نامزدها را از راهکارهای افزایش حضور آگاهانه مردم در انتخابات پیشرو عنوان کرد.
وی با اشاره به جلب نظر نخبگان و اقشار مختلف جامعه برای انتخابات گفت: نخبگان بهعنوان یکی از گروههای مرجع، نقش کلیدی در تحقق مشارکت حداکثری دارند و با بسترسازی مناسب نظام برای اثربخشی نخبگان در تصمیمسازیها و برنامهریزیهای کشور، ایفای نقش آنها در آگاهیبخشی به مردم در مقاطع مختلف مثل حضور آگاهانه در انتخابات پررنگتر میشود. نخبگان بهعنوان پیشران توسعه و حرکت به سمت قلههای پیشرفت، رسالت مهم امیدآفرینی در راستای مشارکت حداکثری و نیز ارائه الگو برای انتخاب اصلح را دارند.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل با اشاره به عمده چالشهای استان و پیشروی نمایندگان استان در دوره دوازدهم مجلس اظهار کرد: از رسالتهای مهم نمایندگان برای چالشهای عمده استان میتوان به برنامهریزی برای کاهش نرخ بیکاری با ایجاد فرصتهای شغلی جدید در زمینههای کشاورزی، گردشگری و صنایع تبدیلی و توسعه صادرات به کشورهای همسایه، تلاش برای نوسازی و تقویت زیرساختهای استان مانند جادهها و شبکههای آب و فاضلاب، برنامهریزی برای مدیریت بهینه منابع آب و مقابله با خشکسالی و کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد که نمایندگان استان اردبیل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با همدلی و انسجام و با همکاری دستگاههای ذیربط باید عالمانه و صادقانه برای آن تلاش کنند.
دکتر داوری در پاسخ به این سوال که انتظارات و مطالبات خود (هم به عنوان رئیس بنیاد و هم یک شهروند) از نمایندگان آتی مجلس چیست؟ بیان کرد: یکی از انتظارات جامعه نخبگانی از نمایندگان آتی مجلس شورای اسلامی، ورود علمی و تخصصی به وظایف قانونگذاری و نظارتی و پاسخگویی شفاف و عدم دخالت در امور غیرمرتبط با وظایف آنها مثل انتصابات به منظور مراقبت و عدم خدشه دار نمودن اعتماد مردم است.
وی افزود: انتظار دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برنامهریزیهای دقیق و علمی برای اشتغال پایدار و دانشبنیان، کاهش مشکلات اقتصادی، آمایش آموزش عالی، تقویت مناسبات و ارتباطات بینالمللی، بهرهبرداری بهینه و پایدار از منابع خدادادی و مقابله با تهدیدات خشکسالی، برنامههای موثر برای جوانی جمعیت، افزایش بهرهوری در دستگاههای اجرایی، استفاده مناسب از ظرفیت نخبگان در تصمیمسازیها و حل مشکلات مناطق در قالب هیأتهای اندیشهورز نخبگانی و به طور کلی استفاده از ظرفیت خدمتگزاری به مردم در این دوره برای افزایش اعتماد عمومی و توسعه کشور در راستای ایجاد تمدن اسلامی ایرانی و عمل به منویات ناخدای کشتی این انقلاب است.