پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه کارگروه آرد و نان استان بر افزایش نظارت بر نانواییها در ایام تعطیل نوروز تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حسن خیریانپور درنشست کارگروه آرد و نان استان در سالن جلسات استانداری مازندران، با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایان سال و تعطیلات نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان اظهار داشت: گروه های بازرسی دستگاههای نظارتی همچون صمت، جهاد و تعزیرات به منظور نظارت بر عملکرد نانواییها تشکیل و بازرسی از نانواییها در ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان تشدید یابد.
خیریانپور افزود: با توجه به ورود مسافران به استان مازندران در ایام تعطیل و حجم بالای تقاضای نان در این ایام، تمهیداتی به عمل آید تا مردم با مشکل تهیه نان مواجه نشوند.
وی تاکید کرد: فرمانداران نسبت به انتخاب نانوایان کشیک در ایام تعطیل با اولویتهای مطرح شده به منظور سهولت دسترسی مسافران اقدام عاجل نمایند و نانواییهای کشیک با نصب بنر بر درب واحد صنفی معرفی گردند.
خیریانپور با اشاره به تقاضای بالای نان در ساعات منتهی به اذان مغرب در ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ساعت کار نانواییها در ماه رمضان طوری مدیریت خواهد شد تا نان بیشتری در ساعات عصر پخت گردد.
عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه تمام اهتمام بر این است که با همکاری و استفاده از ظرفیتهای تمام دستگاههای اجرایی هیچ مشکلی در بحث تامن گندم، آرد و نان استان نداشته باشیم، اظهار داشت: در ۱۱ ماه گذشته سال جاری ۴۶۱ هزار تن گندم برای مصرف استان تامین شد.
وی تصریح کرد: در سالجاری ۲۲۷ هزارتن گندم از سایر استانها وارد کردیم که غالب گندمهای وارده به استان از محصولات تولیدی در استانهای با کیفیت بالای گندم نظیر خوزستان و گلستان بوده است.
وفائی نژاد افزود: با توجه به تقارن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم صورت گرفته تا ذخیره سازی آرد کافی در شهرستانها انجام پذیرد و هیچ نگرانی و کمبودی در خصوص آرد مورد نیاز واحدهای خبازی در استان وجود نخواهد داشت.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران همچنین با تاکید بر کشیک خدمت رسانی به مردم در ایام تعطیل اظهار داشت: در ایام تعطیل نوروز و ماه مبارک رمضان زنجیره تامین گندم، تولید آرد، حمل و نقل آرد از کارخانه به درب نانواییها و خبازان که در نهایت نان تولیدی را به مردم ارائه میدهند، به صورت کشیک مشغول خدمت رسانی به مردم خواهند بود.