پخش زنده
امروز: -
مدیرکل شیلات مازندران گفت: چهار کارخانه تولید خوراک آبزیان با ظرفیت تولید سالانه ۲۰ هزار تن در استان فعال است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل شیلات مازندران گفت:در دهههای اخیر گوشت ماهی با ارزش غذائی بالای آن به خاطر هضم آسان، درصد پروتئین بیشتر نسبت به برخی گوشت ها، پائینتر بودن میزان چربی، و بسیاری از فواید دیگر، توجه بسیاری از کشورها را به خود جلب کرده است، بطوری که امروزه در بسیاری از کشورها ماهی و گوشت آن غذای مهم آن سرزمین محسوب میشود.
کریم زاده با تاکید براینکه توجه به تولید و تامین خوراک با کیفیت یکی از مسائل مهم و کلیدی در فعالیتهای آبزی پروری است، افزود: رشد سالم، سریع و مقرون به صرفه آبزیان پرورشی متضمن تامین غذای مناسب و با رعایت استانداردهای دستگاههای نظارتی است.
او گفت: برای تولید خوراک آبزیان با کیفیت و مطابق استاندارد، استفاده از تکنولوژی و دانش نوین این بخش ضروری است که بالطبع افزایش راندمان تولید و بهره وری را بهمراه خواهد داشت، بنابراین پرورش آبزیان زمانی دارای رشد سریعتر و مقرون به صرفه خواهد بود که با غذای باکیفیت همراه باشد.
کریم زاده با اشاره به تولید حدود ۲۰ هزار تن خوراک آبزیان در استان گفت:در این راستا حدود ۸۰ نفر در ۴ واحد تولیدی فعال خوراک آبزیان اشتغال دارند.
حدود هزار و ۶۵۰ تن خوراک آبزیان سه ماه نخست امسال به ارزش حدود یک میلیون دلار به کشورهای ارمنستان، قرقیزستان، آذربایجان و عراق صادر شده است.