پخش زنده
امروز: -
بانوی نویسنده و شاعر چهارمحال و بختیاری به مقام دوم بخش ملی داستان جشنواره یاشیلشهر اردبیل دست یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، معاون فرهنگی و رسانهای فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: آیین پایانی نخستین جشنواره ملی شعر، داستان، عکس و فیلم یاشیلشهر در شهرستان مشگین شهر برگزار و زهرا علیدوستی شاعر و نویسنده استان به عنوان یکی از برگزیدگان بخش ملی این جشنواره معرفی شد.
حجتالله شیروانی افزود: علیدوستی در این جشنواره با اثری با نام «ردپا در برف» حضور داشت که بنا به نظر داوران در جایگاه دوم بخش ملی داستان این رویداد قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در بخش داستاننویسی جشنواره ملی شعر، داستان، عکس و فیلم یاشیلشهر، ۲۴۶ اثر از ۳۱ استان شرکت داشتند، افزود: سمیرا حشمتی از شهرکرد با اثر «در سایهروشن رنگها»، سمیرا سلیمانی از فارسان با اثر «چکیدن» و فرهاد ستوده نیا از سامان با اثر «عروس نپال» هم به عنوان دیگر نویسندگان استانی توانستند به بخش نهایی داستاننویسی این رویداد ملی راه یابند.
شیروانی یادآور شد: علیدوستی به عنوان برگزیده جشنواره یاشیلشهر، اوایل بهمن امسال نیز توانست در بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و مقاومت به مقام نخست بخش عمومی دست یابد.