• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۷۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳
بوشهر » اجتماعی

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک تا ۱۷ اردیبهشت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر مهلت اجرای طرح کالابرگ فجرانه برای دهک‌های ۱ تا ۷ را به میزان هر نفر ۲۲۰ هزار تومان و تا هفدهم اردیبهشت اعلام کرد.

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک تا ۱۷ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مصدق کشاورزی با اشاره به این‌که طرح کالابرگ فجرانه در قالب ۱۱ قلم کالای اساسی برای دهک‌های ۱ تا ۷ به میزان هر نفر ۲۲۰ هزار تومان از ۱۷ بهمن آغاز شده و تا ۱۷ اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: در این طرح به صورت اعتبار ماهانه یعنی هفدهم ماه تا هفدهم اسفند مشمولان فرصت دارند از کالا‌های تعیین شده خریداری کنند.

وی اظهار کرد: وظایف هر یک از دستگاه‌ها در این طرح مشخص شده و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تکالیف خود را در خصوص اجرای زیرساخت‌های لازم برای کالابرگ الکترونیک و تامین منابع مالی آن انجام داده که در همین راستا در استان بوشهر بالغ بر هزار فروشگاه به این سامانه مجهز شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر یادآور شد: در این طرح افراد باید از این ۱۱ قلم کالای شامل برنج، گوشت منجمد گوساله، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر خریداری کنند و دولت تفاوت قیمت سال ۱۴۰۱ این کالا‌ها را نسبت‌به سال جاری در قالب یارانه پرداخت می‌کند.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های همکار در این طرح از جمله سازمان صنعت و معدن و تجارت، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی باید نظارت لازم را بر اجرای این طرح در فروشگاه‌های استان داشته باشند و در صورت هرگونه تخطی از شیوه نامه مربوط، برخورد قانونی لازم را انجام دهند.

کشاورزی گفت: فروشگاه‌هایی که نسبت‌به فروش کالایی غیر از کالا‌های مذکور و روشی غیر از روش اعلام شده اقدام کنند بر اساس قانون نظام صنفی با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی هم در حوزه تنظیم بازار باید بررسی‌های لازم را به‌طور مستمر انجام دهد تا هیچ‌گونه کمبود کالایی در ۱۱ قلم کالای اعلامی نداشته باشیم.

دبیر قرارگاه استانی کالابرگ الکترونیکی استان بوشهر گفت: افراد برای این‌که از میزان یارانه تشویقی و مانده آن مطلع شوند و این‌که آیا مشمول این طرح هستند یا خیر می‌توانند با نصب "برنامه کاربردی شما" بر روی گوشی‌های همراه خود، میزان یارانه تخصیصی فروشگاه‌های فعال در این طرح را شناسایی کرده و یا با شماره گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* اقدام کنند.

به گفته وی مردم می‌توانند یارانه را نقدی دریافت کنند و استفاده از آن در قالب طرح کالابرگ اختیاری است البته در این صورت از مبلغ تشویقی یارانه بهره‌مند نمی‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوشهر اظهار کرد: در طرح جدید کالابرگ الکترونیک شرط ۲ میلیون ریال خرید از یارانه حذف شده و اعتبار تشویقی۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریالی علاوه بر یارانه سه و چهار میلیون ریالی فعلی بوده و خانوار یارانه‌بگیر به‌صورت مجزا یارانه نقدی خود را ماهانه دریافت می‌کنند.

کشاورزی گفت: مبلغ حمایتی دولت به‌صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. خانوارها می‌توانند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کنند و امکان جابه‌جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نبوده و به‌عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد و فقط برای گروه لبنیات (شیر، پنیر و ماست) امکان‌پذیر است و یارانه هر قلم غذایی به‌صورت مجزا پرداخت خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت رسانی بیش از هزار و ۳۰چ خودرو در بخش حمل و نقل عمومی چهارمحال و بختیاری
راهکارهای رفع موانع سیاستی برای توسعه تولید کمپوست تصویب شد
تپه جوقین شهریار؛ اثر گردشگری دوره ساسانیان در شهریار
مسدودشدن برخی راه های فریمان 
جزیره لاوان در صدر بارندگی‌های هرمزگان
آغاز بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان لرستان
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و جشنواره یلدایی در قزوین
شب یلدا دور این آجیل‌ها را خط بکشید
تجلیل ازعوامل برگزاری سومین جشنواره منطقه‌ای هه لپه رکی در مهاباد
یک فوتی و سه مصدوم بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در بیستون
نصب پنل‌های خورشیدی در شهرستان میرجاوه
تیم والیبال شهرداری ارومیه بازهم در ارومیه برد
امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۳ هزار هرمزگانی
برگزاری همایش نان و سلامت در شهرستان دماوند
سوغاتی‌های یلدا قبل از خودش رسید
قم، دومین استان پایلوت حکمرانی قضایی هوشمند شد
اوسمار: فردا جزییات خیلی کوچک می‌توانند تعیین‌کننده باشند
پیگیری گرانی ها در مجلس
برگزاری جشنواره فرهنگی- آموزشی آداب و غذاهای سنتی در سرفاریاب
مرکز مشاوره مهر در چرام راه اندازی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)