پخش زنده
امروز: -
فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واحد اردبیل موفق به ثبت دو اختراع جدید پارافیلم گیاهی برای افزایش ماندگاری گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی بسته بندی شده در خلاء شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، پارافیلم گیاهی جهت افزایش ماندگاری گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی بسته بندی شده در خلاء «توسط دکتر حجت اقبـال و جعفر آقائی» از پژوهشگران و فناوران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل ثبت اختراع و گواهینامه آن از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صادر شد.
رئیس مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل به مزایای این ثبت اختراع اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود مواد موثره و اصلی پارافیلم ویژن تهیه شده از عصارههای گیاهان دارویی با ففناوری نانو، از قبیل آپی ژنین، گالیک اسید، فرولیک اسید، رزمارینیک اسید، کافئیک اسید و ... دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال میباشند.
مهران اوچی اردبیلی گفت: این محصول میتواند باعث جلوگیری از فساد گوشت قرمز و فرآوردههای آن شده و جایگزین مناسبی به جای نگهدارندههای شیمیایی مانند نیترات و نیتریت شود که بسیار در سلامت انسان و صنایع غذایی مورد اهمیت میباشد.
وی افزود: با توجه به موارد فوق، لزوم بررسی روشهای مناسب برای این ادعاکه میتواند مشکلات عظیم شرکتهای فرآوری فرآوردههای گوشتی، شرکتهای دانشبنیان فعال در عرصه غذا و صنایع غذایی، محققان و پژوهشگران حوزه صنایع غذایی را در این بخش حل نماید؛ لذا پارافیلم ویژن قادر است از فساد گوشت قرمز و فرآوردههای آن به مقدار قابل توجهی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش دهد بطوری که طعم، رنگ و عطر آنها کاملاً حفظ شود.
رئیس مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل با اعلام اینکه نتایج این تحقیقات حاصل ۳ سال تلاش محققان و پژوهشگران این مرکز است از پذیرش مقالات علمی حاصل از نتایج تحقیقات فوق در بخش تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان پژوهشگران داروی سبز در مجلات علمی پژوهشی معتبر نیز خبر داد.