پخش زنده
امروز: -
گردهمایی سالیانه مدیران منابع انسانی سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی کشور به میزبانی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی اباد دزفول برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایش ملی مدیران منابع انسانی موسسات، مراکز تحقیقاتی و آموزشی با حضور کریم احمدیصومعه؛ معاون توسعه و منابع مدیریت سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی کشور و مدیران منابع انسانی موسسات، مراکز تحقیقاتی و آموزشی از سراسر کشور در مرکز تحقیقات کشاورزی صفیآباد دزفول برگزار شد.
در این همایش سید محمود طبیبغفاری ن عنوان کرد: در ابتدای دهه ۴۰ و همزمان با احداث سد دز و ۱۲۰ هزار هکتار شبکه آبیاری سد دز نیاز به یک مزرعه آموزشی و ترویجی احساس شد تا کشاورزی مکانیزه را به منطقه آموزش دهد. نقش اول صفیآباد در سه سال اول تاسیس یک مزرعه آموزشی نمایشی و ترویجی برای کشاورزان عرصه ۱۲۰ هزار هکتاری شبکه آبیاری دز بوده است. فعالیتهای پژوهشی صفیآباد از سال ۱۳۴۴-۱۳۴۳ رقم خورد و هماکنون در آغاز هفتمین دهه فعالیت مرکز صفیآباد هستیم.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی صفیآباد دزفول گفت: از نظر نیروی انسانی ما نسل چهارم را با جذب نیروهای جدید اعم از هیئت علمی و غیر هیئت علمی در صفی آباد داشتیم و از همین جا تشکر میکنم که این شرایط فراهم شد که دغدغههای مرکز با توجه به زیرساختهایی که مرکز تحقیقات کشاورزی صفیآباد دارد و به نیروی جدید نیاز داشت برطرف شد تا کارآمدی و اثربخشی مراکز بالا رود.
خشنود همچنین عنوان کرد: بنابر تاکید سیدمجتبی خیام نکویی؛ ریاست سازمان تات و کریم احمدیصومعه؛ معاون توسعه و منابع مدیریت سازمان هماهنگیهای لازم انجام شد که همایش ملی مدیران منابع انسانی برگزار شود.
وی گفت : برنامه و گردش کار این دوره که نیاز به توجه جدیتری دارد در دو محور اصلی قرار داده شده است محور اول بررسی گزارشهای عملکرد تا مشکلات و مواردی که در یک سال گذشته در بخش منابع انسانی داشتیم میباشد و ضمن تشکر و تقدیر از همکاران برتر گزارشهای نقادانهای که ما بتوانیم از این گزارشات استفاده کنیم برای برنامههای آتی که محور دوم برنامه این همایش ملی است میباشد.
مدیر کل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری سازمان تات گفت: تمام دغدغه و هدف ما این است که بتوانیم بخشی از مواردی که در واقع همه شما عزیزان سالها با آن روبرو بودید و ممکن است راهکارهایی داشته باشید که ما بتوانیم از آن حداکثر استفاده را ببریم تا در جمعبندیهایمان لحاظ کنیم در برنامههای ۱۴۰۳ سرلوحه برنامههای سازمان تات قرار دهیم.
کریم احمدی صومعه عنوان کرد: برای اینکه هر دستگاهی بتواند وظایف خودش را انجام دهد مستلزم این است که برای خودش چشمانداز و هدف و ماموریت تدوین کند، چشماندازی که وزارتخانه جهاد کشاورزی دارد تامین امنیت غذایی است و به تبع آن سازمان تحقیقات هم چشمانداز خودش را تامین امنیت غذایی قلمداد میکند تا بتواند در راستای وظایف وزارت جهاد کشاورزی پیش رود. انجام وظایفی که بر عهده سازمانهای تابعه گذاشته میشود یکی از راهبردیترین اقدامات و کارهایی است که در راستای چشمانداز وزارت جهاد کشاورزی است.
معاون توسعه و منابع مدیریت سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: استان خوزستان قطب اول تولید گندم است ملاحظه کنید فقط ۴۰ درصد از افزایش تولید گندم از اول انقلاب تاکنون به خاطر افزایش سطح اراضی بوده و مابقی افزایش عملکرد بوده است که این افزایش عملکرد حاصل زحمات محققان و کارشناسان بوده که در بخش تحقیقات زحمت کشیدند نسبت به معرفی ارقام، اصلاح روشهای کشت و سایر موارد اقدام کردهاند و این نشان میدهد که وجود سازمان تحقیقات به عنوان یک سازمان حیاتی برای وزارت جهاد کشاورزی بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: از سال ۱۲۹۷ تاکنون ۱۰۵ سال میگذرد که تحقیقات کشاورزی در ایران شروع شده است. همانطور که میدانید ۲۱ موسسه و ۳۴ مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و ۳۱۴ ایستگاه تحقیقاتی در سازمان تات وجود دارد که باید مدیریت شود. همچنین بالغ بر ۹۰۰۰ نفر نیروی انسانی داریم که نشان میدهد سازمان تات یک سازمان ریشهدار و کارآمد با گستره فیزیکی و منابع انسانی زیادی در وزارت جهاد کشاورزی است.
سازمان تات در اکثر مجامع بینالمللی بهعنوان یک عضو فعال یا عضو ثابت و علمی است و نماینده وزارت جهاد کشاورزی در اکثر کنوانسیونها و سایر موارد میباشد. گستره فعالیت هم از کف دریا گرفته تا نوک قله کوه در حوزه فعالیت سازمان تحقیقات است. ۹۹ درصد از بذور کشور بهخصوص گندم و جو داخل کشور تولید میشود که اگر اینها را تولید نکنیم و وارد کنیم ارزشی حدود یک میلیارد دلار دارد که نشان میدهد سازمان تات تا چه میزان کارآمد و موثر است.