پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قران کریم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کارشناسان تصحیح قرآن کریم از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، هفت هزار جزء قرآنی را، تصحیح کرده اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نشست تخصصی کارشناسان تصحیح قرآن کریم، در سالن اجتماعات سازمان دارالقران با حضور۶۰ نفر از کارشناسان تصحیح، برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین تقی زاده مدیر سازمان دارالقران کشور در این نشست تخصصی با اشاره به اهمیت حضور کارشناسان تصحیح قرآن کریم، گفت: با تلاش کارشناسان تصحیح تا امروز هزاران جلد قرآن در داخل چاپ و در خارج از کشور منتشره شده است.
وی در ادامه حضور کارشناسان تصحیح را غنیمت دانست و بر تولید محتوای قرآنی و کاربردی کردن آن محتوا در زندگی مردم تاکید کرد.
حجت الاسلام تقی زاده اضافه کرد: کارشناسان تصحیح قرآن از سال ۶۴ به بعد با هدف رفع غلطهای چاپی که در طراحی چاپخانهها به وجود میآید، به کار گرفته شده اند و تیم تصحیح وظیفه تصحیح کامل آنها را به عهده دارد.
در این نشست کرمی بروجنی سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قران کریم وزارت ارشاد نیز به خروجی تخصصی سازمان دارالقرآن، با کمک تصحیح گران اشاره کرد و گفت: طبق تفاهم نامهای که با مرکز طبع و نشر قرآن کریم انجام شده است برای اینکه بتوانیم بر محتوای همه قرآنهای چاپی نظارت داشته باشیم، دوسال است مجوز چاپ همه قرآنهای کشور و صدور آن به خارج، به سازمان دارالقران واگذار شده است.
کرمی بروجنی ادامه داد: یک دست شدن مسیر تصحیح قرآن میتواند از تکرار غلطهای قرآنی پیشگیری کند و کارشناسان تصحیح هم بصورت متمرکز تصحیح سازی قرآن را انجام دهند.
وی بااشاره به حساسیت حوزه نظارت بر محتوای صحیح قرآن، گفت: برگزاری کارگاههای تخصصی تصحیح با هدف ارتقاء دانش کارشناسان و تسلط کامل و به روز رسانی قوانین تصحیح به زودی اجرا خواهد شد.
سرپرست معاونت نظارت بر چاپ و نشر قران کریم وزارت ارشاد اضافه کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ ، هفت هزار جزء قرآنی تصحیح شده است که کارشناسان در شش مرحله تصحیح چاپی را انجام میدهند تا قاریان کشور دغدغه غلطهای چاپی برای حفظ و قرائت نداشته باشند.