پخش زنده
امروز: -
۷۹ درصدِ نانواییها از نظر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان نمونهبرداری و کنترل شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ به گفته رییس مرکز بهداشت آبادان نحوه پخت نان از نظر بهداشتی در هزار و ۵۷ نانوایی شهرستان مورد بررسی و کنترل قرار گرفت. همچنین ۷۹ درصد از کل نانواییها از نظر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان نمونهبرداری و کنترل شدند.
جعفر ربیحاوی اظهار کرد: بررسی ها نشان داد جوش شیرین در ۵ درصد از نمونهها وجود دارد و در یک فرایند ۵ساله آمار نان سالم فاقد جوش شیرین از ۸۸ درصد به ۹۵ درصد ارتقاء یافته است.
وی با تاکید بر برخورد قانونی با نانوایان متخلف افزود: کاهش جذب کلسیم و آهن و همچنین افزایش خطر سوء هاضمه، پوکی استخوان و کمخونی از عوارض نان دارای جوش شیرین است.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام کنند.