پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه بر تولید ۴ هزار و ۵۱۲ تن گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس شبکه دامپزشکی تربت حیدریه گفت: نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی، مراقبت و اجرای مدیریتهای بهداشتی در طول دوره پرورش، نظارت بر کشتار طیور بالغ در کشتارگاههای طیور و نظارت بر توزیع و نگهداری فرآوردههای خام دامی از جمله اقداماتی است که کارشناسان بهداشتی دامپزشکی برای تامین مواد پروتئینی با منشاء دامی انجام میدهند.
دکتر سیدین افزود: دامپزشکی شهرستان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار دارد.
وی طیور کشتار شده در کشتارگاه شهرستان را طی مدت یادشده، بیش از دو میلیون و ۳۶۴ هزار قطعه عنوان کرد و اظهار داشت: کشتارگاه طیور شهرستان، صنعتی بوده و دکتر دامپزشک و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.