پخش زنده
امروز: -
طبق یک رسم دیرینه هر ساله به مناسبت عید مبعث هیات جان نثاران صاحب الزمان شیراز سمنو را طبخ میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، به گفته جواد زارع بانی پخت، این سمنو امسال بیش از نیم قرن قدمت دارد که میزان طبخ آن از ۵ کیلو به ۴ تن رسیده است.
وی گفت: طبخ سمنو از ابتدای تدارک تا پخت ۱۵ روز طول میکشد و ۳۰ نفر شبانه روز پای کار بودند.
زارع گفت: پخت سمنو ۲۴ ساعت طول میکشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند.
این سمنو بین ۶ هزار نفر توزیع شد.