پخش زنده
امروز: -
بزرگترین جشنواره غذاهای بومی - محلی با ۱۲۰ نوع غذا در تولمات صومعه سرا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان؛ در این جشنواره که به مناسبت دهه مبارک فجر و همزمان با عید مبعث با همکاری حوزه بسیج خواهران زینب (س) تولمات برگزار شد
۵۲ شرکت کننده با هم به رقابت پرداختند و حدود ۱۲۰ نوع غذا پخته شد و در معرض داوری قرار گرفت که در پایان ضمن انتخاب و تجلیل از ۳ کدبانوی طلایی، از همه نفرات شرکت کننده در مسابقه جشنواره غذا تجلیل و جوایزی اهدا شد.
هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل گیلانی و آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه و اصول صحیح آن و آشنایی جامعه با اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بود.