پخش زنده
امروز: -
به مناسبت دهه فجر جشنواره پخت آبزیان در شهرستان آشتیان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد گفت: برگزاری جشنوارهها و کلاسهای پخت آبزیان برای افزایش مصرف آبزیان در حال پیگیری است.
حسن اکبری افزود: سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۴ کیلوگرم و در استان مرکزی ۹ کیلو و ۴۰۰ گرم است و این میزان در شهرستان آشتیان هفت و نیم کیلوگرم است.
او گفت: تلاش می کنیم سرانه مصرف آبزیان را در پایان برنامه هفتم به ۱۲ کیلوگرم برسانیم.
هادی آشتیانی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان آشتیان هم با بیان اینکه در این جشنواره ۹ نفر شرکت کردند گفت: داوران در این جشنواره بر اساس شیوه نامه خاص غذاها را داوری کردند.