پخش زنده
امروز: -
سالانه ۳۲ تن گوشت شترمرغ در جوین تولیدمی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه تعداد ۲ واحد صنعتی و ۳ واحد سنتی پرورش شترمرغ در این شهرستان فعالیت دارندگفت: این تعداد واحد شترمرغ با حدود ۱۰۱۴ قطعه در این شهرستان فعالیت دارند.
قاسمعلی نیکپسند با اشاره به اینکه این تعداد واحد شترمرغ موجب ایجاد اشتغال برای ۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است، گفت: سالانه بیش از ۳۲ تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جوین افزود: شترمرغ در میان دیگر طیور بیشترین مقاومت را در برابر بیماریها و شرایط محیطی دارد به همین دلیل پرورش این پرنده میتواند به صورت سنتی و صنعتی در محیط روستا صورت گیرد.
وی گفت: شترمرغ در سن هفت تاهشت ماهگی با وزن متوسط ۸۵ الی ۹۰ کیلوگرم به مرحله کشتار میرسد که تولید خالص گوشت برای هر شترمرغ به طور میانگین ۳۵ کیلوگرم است.
نیکپسند افزود:در پرورش شترمرغ، علاوه بر تولید گوشت آن، از محصولات جانبی آن نیز میتوان استفاده کرد که اشتغالزایی مناسبی را به همراه دارد، به طوری که علاقهمندان میتوانند این پرنده را در محیط روستاها و به روش سنتی پرورش دهند.
وی با بیان اینکه هزینههای نگهداری و پرورش شترمرغ پایین و منفعت آن زیاد است، گفت:پرورش شترمرغ به عنوان صنعتی نوپا و با ارزش افزوده بالا میتواند نقش مهمی در افزایش اشتغالزایی داشته باشد.