پخش زنده
امروز: -
صداوسیمای مرکز مازندران آمادگی دارد برنامههای ترکیبی، مستند و روایت سازی را برای نشان دادن ظرفیت نخبگان ضبط و پخش کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیرکل صداوسیمای مازندران در نشست با نخبگان استان با بیان اینکه هزینه برای نخبگان سرمایه است و این هزینه هزاران میلیارد ارزش و فایده دارد، گفت: صداوسیمای مرکز مازندران امسال در حوزههای مختلف در زمینه نخبگان برنامههایی تهیه و پخش کرد که از جمله آن ۱۲۲ خبر و ساخت برنامههای دانش بنیان و استارت آپ بود که در این برنامهها تلاش شد اراده و انگیزه جامعه نخبگان تقویت شود.
دکتر ابراهیمی افزود: صداوسیمای مرکز مازندران آمادگی دارد تا با همکاری بنیاد نخبگان استان طبق چارچوب مشخص شده برنامههای ترکیبی، مستند و روایت سازی را ضبط و پخش نماید تا ظرفیت نخبگان به مردم و مسئولان نشان داده شود.
او با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه باید به نخبگان توجه کنیم و حفظ نخبگان به عنوان سرمایه اجتماعی و حمایت مسئولان از آنها میتواند در پیشرفت استان موثر باشد، گفت: بستههای سیاستی از سوی بنیاد نخبگان در استان باید مشخص شود تا رویه امید و خودباوری در نسل جوان حفظ شده و نقش آنها برای مسئولان آگاهی بخشی شود.
مدیرکل صداوسیمای مازندران ادامه داد: کارشکنیهای دشمنان نظام در دورههای مختلف خللی در توسعه کشور ایجاد نکرد و موفقیتهایی مانند ماهواره بر سیمرغ که همزمان سه ماهواره به فضا پرتاب شد، از جمله این موفقیتها است.
دکتر ابراهیمی افزود: بیش از ۲۹۰ شبکه فارسی زبان برای کارشکنی و دلسردی مردم از نظام در تلاش هستند و به صورت ۲۴ ساعته علیه جمهوی اسلامی ایران برنامه دارند و در این دوران ترس دشمن از حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات است.
فعالیت ۲ هزار برگزیده و نخبه در مازندران
رئیس بنیاد نخبگان مازندران نیز در این نشست با بیان اینکه اکنون حدود ۲ هزار نفر در مازندران جزء آمار برگزیدگان و نخبگان بنیاد ملی قرار دارند، گفت: بنیاد ملی نخبگان سال ۱۳۸۶ رسما با مصوبه شورای عالی فرهنگی تصویب شد و در سال ۱۳۸۹ در مازندران آغاز به کار کرد و اکنون حدود ۱۳ سال در این استان مشغول به کار است.
دکتر آزادبخت افزود: بنیاد ملی نخبگان تنها نهاد تخصصی و مرجع قانونی در حوزه نخبگان در کشور به شمار میرود که عضوی ندارد و افراد بر اساس کارکردهای علمی و شرکت در طرحهای ارائه شده شده میتوانند موفق به عناوین برتر و برگزیده این برنامهها شوند.
او با بیان اینکه نخبه شناسی، نخبه پروری، نخبه گزینی و نخبه گماری از فعالیتهای مهم بنیاد ملی نخبگان است، ادامه داد: وظیفه بنیاد ملی نخبگان در کشور و در استانها حول چهار محور شناسایی استعدادهای برتر و نخبگان، حمایت از این افراد، هدایت و بهره گیری از توان آنها در سطح منطقهای و کشوری است.
مدیر کل صداوسیمای مازندران نخبگان و سرآمدان حاضر در جلسه به بیان دیدگاهها و برنامههای خود پرداختند و دغدغهها و خواستههای خود را نیز ارائه کردند.
سیده حکیمه موسوی گزارش می دهد