پخش زنده
امروز: -
از ۸۱ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان بارش باران گزارش شده که بیشترین بارندگی در ساربوک قصرقند با ۴۵ میلیمتر بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در راسک ۵/۳۳میلیمتر، سراوان ۱۹ میلیمتر، قصرقند ۳۶ میلیمتر، خاش ۵/۷میلیمتر، نیکشهر ۲۶ میلیمتر، بزمان ۱۵میلیمتر و خاش۷.۵میلیمتر باران باریده است.
حیدری افزود: در ساعات پیش رو وزش باد نسبتاشدید نواحی مرکزی وجنوبی را دربرمیگیرد، دریا هم تا چهارشنبه امواج خواهدبود.
حیدری توصیه کرد؛ از فعالیتهای کوهنوردی و چرای دام در ارتفاعات و اسکان در حاشیه مسیلها و رودخانههای فصلی در زمان بارندگی خودداری شود.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان همچنین از کشاورزان خواست تا محصولات کشاورزی محافظت کنند و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.