پخش زنده
امروز: -
صندوق نوآوری و شکوفایی یکصد و هفتاد و نهمین دعوت پژوهشی با عنوان «توسعه دانش فنی عامل انتقال ژن» را منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق دعوت در این طرح پژوهشی را به منظور توسعه و ارتقای ساختاری و بهینهسازی آن و به سفارش یک شرکت دانشبنیان تعریف کرده است. در این پژوهش از مجری انتظار میرود که ابتدا به طراحی و ساخت شیمیایی نانوساختار پرداخته و در ادامه، پس از مشخصه یابی نانوساختارها، آزمایش پژوهشهای سلولی انجام شود و در گام آخر، به بهینهسازی ساختار مورد نظر پرداخته و به ساختاری با زندهمانی سلولی بالاتر از ۸۰ درصد دست پیدا کند.
مفهوم ژندرمانی به معنای جایگزینی یک ژن جهشیافته بیماریزا با یک نسخه سالم از آن ژن است. این روش یکی از امیدوارکنندهترین راهها برای درمان اختلالات ژنتیکی و اکتسابی و پژوهشهای بسیاری روی حاملهای ویروسی به عنوان حاملهای ماده ژنتیکی انجام شده است. با وجود اینکه این حاملها ظرفیت بالایی در انتقال و بیان ژن از خود نشان دادهاند، اما مشکلاتی به همراه دارند که منجر به ظهور حاملهای انتقال ژن غیرویروسی شده است.
شرکت در این فراخوان پژوهشی و ارائه طرح پیشنهادی در قالب انفرادی، گروهی، شرکتی و سازمانی مجاز است. طرحی که بیشترین تناسب را با الزامهای این نیاز پژوهشی داشته باشد، انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانشبنیان معرفی خواهد شد.
گروههای پژوهشی تا روز جمعه ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ فرصت دارند طرحهای خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند و جهت ارتباط با کارگزاری بومرنگ با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۵۳۹۷۳۴ و ۰۲۱۶۶۵۳۳۸۶۴ تماس بگیرند.