واردات تکنولوژی صنعتی سازی ساختمان، راهی برای تسریع ساخت و ساز
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی که با کمبود مسکن مواجه هستیم باید از تجربه کشورهای پیشرفته برای صنعتی سازی ساختمان بهره بگیریم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، اسماعیل حسین زهی با اشاره به ضرورت استفاده از تکنولوژی کشورهای پیشرفته برای ساخت مسکن، گفـت: هم اکنون سرعت ساخت و ساز و اجرای قانون جهش تولید مسکن با توجه به زمان بندیهای دولت بسیار کُند است. با توجه به اینکه هنگام اجرای پروژههای طرح مسکن مهر و ساخت برخی از پروژهای کلان انبوه سازی از ظرفیت کشوهای خارجی نیز استفاده شده و تجربه این موضوع در کشور وجود دارد، باید در این طرح نهضت ملی مسکن نیز از حضور کشورهای در اجرای پروژههای عمرانی استقبال کنیم.
نماینده مردم خاش، میرجاوه، بخشهای نصرت آباد و کورین در مجلس ادامه داد: همانگونه که ما اقدام به صادرات خدمات فنی مهندسی میکنیم باید در جهت واردات خدمات فنی و تکنولوژی صنعتی سازی ساختمان از کشورهای پیشرفته نیز گامهایی برداریم. البته اگر جوانان و نخبگان ما نیز توانایی ساخت صنتعی ساختمان را دارد، باید تحت حمایت قرار گرفته و از آنها استفاده شود. اما هم اکنون در برخی از کشورها ساختمانها با شیوههای نوین ساخت و ساز طی یک ماه تکمیل میشود در حالی که با شیوهای سنتی ساخت در کشورمان، اتمام عملیات همان تعداد طبقه در ساختمان ماهها به طول میانجامد.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: با توجه به اینکه امروز با کمبود عرضه مسکن در کشور مواجه هستیم باید از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کرده و سرعت و ساخت و ساز مسکن را افزایش دهیم. مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم بوده و بیش از نیمی از سبد هزینهای مردم به وِیژه کارکنان و کارگران را تشکیل میدهد.
این نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: تمامی وزارت خانهها باید پای کار بیایند تا روند ساخت و تکمیل واحدها مسکونی سرعت بیشتری پیدا کند. همچنین لازم است دولت در حوزه بازپرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن نیز تدابیری اتخاذ کند تا افراد کم درآمد نیز بتوانند از این ظرفیت برای خانه دار شدن استفاده کنند.