انشعاب آب پنج اداره پرمصرف در مشهد قطع شد
انشعاب آب پنج اداره پرمصرف در کلانشهر مشهد پس از دریافت اخطارهای اولیه قطع شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت:
با توجه به کاهش بارندگی، خشکسالی های پیاپی و افت چشمگیر ذخایر آب سدها و منابع زیرزمینی، در قرارگاه عملیاتی پایش آب مشهد قطع انشعاب اداره ها و مشترکان عمومی پرمصرف در دستور کار قرار گرفته است.
حسین اسماعیلیان روز سه شنبه افزود: قطع انشعاب آب مشترکان پرمصرف خانگی و اشنعابات نامتعارف از جمله باغ ویلاها نیز با جدیت دنبال می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت:در شرایط کنونی که حجم ذخیره آب سدها به کمتر از پنج درصد رسیده است، مشترکان باید بیشتر از همیشه مدیریت مصرف را لحاظ کنند و برخورد جدی با مشترکان بدمصرف نیز همچنان در دستور است.
۱۰۰ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشکسالی شدید و ۶٠ درصد از این گستره در وضعیت خشکسالی بسیار شدید است.
ارائه خدمات آب و فاضلاب به کلانشهر مشهد و ۳۰۰ روستا در این شهرستان بر عهده شرکت آبفا مشهد است.
آب مورد نیاز مشهد از ۵۰۰ حلقه چاه، ٢ رشته قنات، یک رشته چشمه و سدهای دوستی، کارده، ارداک و طُرق تامین می شود.