افزايش سواد دیجیتال در آموزشوپرورش
با اجرای طرح ایران دیجیتال سطح سواد دیجیتالي دانشآموزان افزایش خواهد يافت.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما؛ مدیرکل دفتر آموزش پیشدبستانی و دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: درسی تحت عنوان سواد رسانهای در مقطع ابتدایی وجود ندارد اما کتابی تحت عنوان «تفکر و پژوهش» به مدت یک ساعت در هفته برای دانشآموزان پایه ششم تدریس میشود.
محمد محمدی افزود:معتقدیم کسی سواد رسانهای دارد که حضور فعال هم در فضای مجازی و هم فضای واقعی داشته باشد و تنها راهی که میتواند حضور فعال داشته باشد این است که دانشآموز یا هر فردی به جای اینکه بازی دیگران را انجام دهد، خودش بتواند بازی را طراحی کند.
وي گفت: بدین ترتیب خود دانشآموز، بازی را انجام میدهد و مباحثی از جمله جمع و تفریق ریاضی، آزمایشهای علوم تجربی را در قالب بازی، طراحی میکند که دنبال توسعه این طرح نیز هستیم.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش نیز اواخر آذر امسال از ابلاغ طرح ایران دیجیتال مزین به نام شهید فخریزاده به استانها خبر داد و گفت: این طرح بهمنظور بررسی زمینههای همکاری جهت اجرای طرح آموزش مهارتهای برنامهنویسی، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال (ایران دیجیتال) اجرا خواهد شد.
محمدمهدی کاظمی با تاکید بر اینکه ضرورت کسب شایستگیهای فنی و غیرفنی بهویژه در دنیای امروز و در دوره اول متوسطه، یک ضرورت مهم برای تربیت دانشآموزان است، افزود: آموزش یک مهارت با نگاه راهبردی به آموزش هوش مصنوعی و دروازه ورود به آن یعنی کدنویسی برای مواجهه دانشآموزان با عصر جدید اهمیت بسیاری دارد. از این رو طرح آموزش مهارتهای برنامهنویسی، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال(ایران دیجیتال) مزین به نام شهید فخریزاده به استانها ابلاغ شده است.