پخش زنده
امروز: -
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیمارستان گاندی جزو ساختمانهای ناایمن با درجه خطرپذیری زیاد بوده است، گفت: با وجود اخطارهای شهرداری تهران اقدامی در رفع مشکلات ناایمنی ساختمان نشد تا حادثه به وجود آمد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد صادقی افزود: بارها گفتهایم که در رعایت مقررات ملی ایمنی ساختمانها نباید هیچ مسامحهای صورت گیرد و نیازمند اصلاح قوانین بالادستی برای ورود اجرایی دستگاههایی مانند شهرداری هستیم تا از حوادث اینگونه جلوگیری شود.
وی گفت: متاسفانه شهرداری و سازمان آتش نشانی تنها میتوانند اخطار دهند و یا ساختمانهای ناایمن را شناسایی کنند و تعداد این ساختمانها را بر شمرند، اما نمیتوانند نام این ساختمانها را اعلام عمومی و برای مهرو موم این ساختمانها اقدام کنند چرا که ملاحظات امنیتی وجود دارد.
آقای صادقی افزود: ورود شهرداری برای مهرو موم این ساختمانها نیز در قانون دیده نشده و قانونگذار مسیر پر پیچ و خمی را برای این منظور پیشبینی کرده که در نهایت ذینفع و مالکان باید به ایمنی ساختمانها اقدام کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در بررسی که تا آبان از سوی سازمان مدیریت بحران صورت گرفته بود، بیمارستان گاندی و بسیاری از مراکز درمانی دیگر جزو ساختمانهای ناایمن و با درجه خطر پذیری زیاد بودهاند و شهرداری به آنها اخطار داده است، اما نمیتوان اسامی را به علت ملاحظات امنیتی اعلام عمومی کرد؛ این ملاحظات تا به کی؟ اگر نبود رشادت و سرعت عمل نیروهای غیور آتش نشان و اورژانس در تخلیه بیمارستان گاندی و انتقال بیماران، تهران بار دیگر عزادار میشد.
وی گفت: ملاحظات امنیتی و اقدامات قضایی باید در راستای حفظ جان مردم باشد و اکنون مهمترین اقدام برای حفظ جان شهروندان انتشار عمومی فهرست ساختمانهای نا ایمن با درجه خطرپذیری زیاد است که بسیاری از مراکز درمانی و تجاری را شامل میشود و روزانه محل تردد و تجمع بسیاری از شهروندان است.