پخش زنده
امروز: -
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان گفت: تاکنون برای پنج متقاضی کدQR صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ قاسم قدمی با تاکید بر این اینکه محصولات کشاورزی سالم هستند و نقض آن در صورتی است که خلاف آن ثابت شود افزود: پیشروی جهاد کشاورزی استان در راستای اجرای برنامه کشوری برای تولید محصول سالم در واقع ارتقای کیفیت محصولات به سطح بالاتر است.
او گفت: شناسنامهدار شدن هشت محصول صیفی سبزی از جمله فلفل سیاه، کرفس و کاهو و سه محصول باغی شامل انار، انگور و پسته در استان مرکزی از برنامههایی است که در راستای ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان افزود: روند شناسنامهدار شدن محصولات مورد نظر به این صورت است که از مرحله کاشت تا برداشت توسط کارشناس مورد تایید تحت نظارت قرار میگیرد و پس از تایید، شناسنامه محصول صادر میشود.
قدمی گفت: دو نوع گواهی برای محصول سالم وجود دارد که شامل دریافت کدQR و گواهی حد مجاز آلایندهها است که هر کدام مراحل خاص خود را دارند.
او افزود: برای دریافت کدQR متقاضی باید وارد سامانه صدور مجوزهای محصولات کشاورزی شود و تقاضای خود را برای محصول مورد نظر ثبت کند.
مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان گفت: تمام مراحل تولید محصول توسط کارشناس مورد تایید سازمان نظام مهندسی بررسی و ثبت میشود.
قدمی افزود: پس از تایید محصول یک کدQR اختصاصی داده میشود که خریدار با اسکن این کد میتواند تمام اطلاعات مربوط به محصول را از زمان کاشت تا برداشت مشاهده کند.
او گفت: از فروردین ۱۴۰۳ داشتن این کد برای محصولات صادراتی الزامی است و تولیدکنندگان باید نسبت به دریافت آن اقدام کنند.