پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه گفت: ۲۰ واحد صنعتی غیرفعال استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۲ به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کرمانشاه، بیژن کردستانی افزود: شرکت شهرکهای صنعتی استان نسبت به تعیین تکلیف ۱۱۳ قرارداد راکد و غیرفعال (در حد تخصیص زمین و دیوارکشی) اقدام کرده و با پیگیریهای قضایی حدود ۷۷ هزار متر مربع از اراضی راکد و فسخ شده سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان طی ۹ ماهه سال جاری آزاد شده است.
وی با بیان اینکه طی سال جاری تعداد ۴۶ طرح صنعتی با اشتغال حدود ۶۰۵ نفر در سطح شهرکها و نواحی صنعتی به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: این شرکت در سال جاری موفق به افزایش ظرفیت تولید ۴۰ واحد صنعتی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه افزود: عارضه یابی ۶۴ واحد صنعتی کوچک و اجرای ۱۲ پروژه بهبود و شناسایی و حل مشکلات واحدهای صنعتی طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از جمله اقدامات دیگر این شرکت است.
کردستانی گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان در ارزیابی میزان تحقق شاخصهای عملکردی و برنامهای (سال ۱۴۰۱) که توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ارزیابی میشود توانست رتبه دوم کشور را کسب کند.
وی بخشی از عملکرد این شرکت را از سال ۱۴۰۱ تاکنون، کسب مقام اول فن بازار منطقهای استان در کشور با محوریت ایفای نقش تبادل فناوری و تجاری سازی ازطرف فن بازار ملی ایران در سال ۱۴۰۱، کسب مقام چهارم فن بازار منطقهای استان در سال ۱۴۰۰ با محوریت اجرای برنامههای ابلاغی فن بازار ملی ایران بر شمرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه افزود: این شرکت توانست رتبه برتر کشوری در برگزاری کلینیکهای سیار در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ را با برگزاری ۵۵ کلینیک و بازدید از ۲۲۰ واحد صنعتی کسب کند.
کردستانی با بیان اینکه شرکت شهرکهای صنعتی استان رتبه برتر کشور در شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۹ماهه ۱۴۰۲ به دست آورد، گفت: این جایگاه با شناسایی و مستندسازی ۵۵ نیاز فناورانه، رفع ۱۶ نیاز و برگزاری ۲ نمایشگاه نیازهای فناورانه غرب کشور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه به دست آمد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه در خصوص عملکرد شرکت در بخش زیرساخت نیز افزود: طی سال جاری ۹۰ هکتار فاز عملیاتی و ۶۰ هکتار در فاز صنعتی از اراضی سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان برای واگذاری به سرمایه گذاران مهیا شده و همچنین نسبت به احداث و واگذاری ۵۰ واحد سوله کارگاهی در ابعاد ۲۰۰ متری برای حمایت از واحدهای دانش بنیان و دانش آموختگان دانشگاهی اقدام شده است.
وی با بیان اینکه مهمترین شاخصها در حوزه فنی است، بیان کرد: اخذ ۵۳ هکتار سند ثبتی، تکمیل ۹۵ هکتار فاز عملیاتی و ایجاد ۷۲ هکتار اراضی صنعتی، اتصال ۶ شهرک و ناحیه صنعتی به تصفیه خانه با وضعیت بهره برداری مطلوب، احداث و تکمیل ۱۰ واحد کارگاهی و تامین گاز شهرک صنعتی جوانرود از مهمترین شاخصهای این شرکت در این حوزه است که بصورت ۱۰۰ درصد محقق شده است.
وی میزان تحقق شاخصهای عملکردی و برنامهای شرکت شهرکهای صنعتی در سال ۱۴۰۱ به میزان ۹۲ درصد بوده است.