پخش زنده
امروز: -
مازندران بعد از مشهد، بیشترین موقوفات را به خود اختصاص داده است و این در حالیست که بیش از ۲ هزار هکتار موقوفه رَوی در استان مازندران فعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی گفت: وقف و نذر در آستان قدس رضوی به قدمت عشق و ارادتی است که در دل مردم این آب وخاک به اهل بیت پیامبر (ص) ریشه دوانده است.
حجت الاسلام اصغری با اشاره به بخشهای مختلف وقف و انواع وقف افزود: رویکرد وقف در حوزه سلامت، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی حرممطهر، وقف خدماتی حرم مطهر و وقف علم و فن آوری است.
او گفت: وقف در حوزه خدمات اجتماعی بسیار وسیع است و محرومیت زدایی، اشتغال زایی، توانمندسازی، ارائه خدمات و تسهیلات به زائران و مجاوران، توسعه مشارکتهای اجتماعی با محور قراردادن تشکلهای مردم نهاد برخی از عرصههای این حوزه است.
به گفته مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی، سامانه برخط وقف رضوی vaghf.razavi.ir پذیرای وقف هموطنان در بخشهای مختلف است و افراد میتوانند با مراجعه به این سایت وقف خود را ثبت کنند.
حجت الاسلام اصغری گفت: بعد از مشهد، مازندران بیشترین موقوفات را به خود اختصاص داده است و دومین مجموعه وقف نامههای موجود آستان قدس متعلق به شمال کشور است.
او ادامه داد: ۶هزار و ۴۰۰ هکتار از زمینهای سه استان گیلان، مازندران و گلستان در شمال کشور وقف این آستان است.
مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی با بیان اینکه وقف فرصتی برای ماندگار شدن است، گفت: احیای موقوفهها موجب اعتمادسازی، توسعه وقف و تحقق نهضت وقف رضوی میشود.
حجت الاسلام علی اصغری، با بیان اینکه آستان قدس رضوی موظف به حفاظت از اموال واقفان و عمل به نیات آن هاست، افزود: وقف به شکلهای مختلف مانند وقف دارایی، پول و سهام یا حقوق معنوی مانند نشان تجاری و حق تالیف و وقف خدمت انجام میشود.
او ادامه داد: آستان قدس رضوی عزم جدی در اجرای نیت واقفان و حفظ و حراست از موقوفه دارد.