رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد
نان سنگک، بیشترین میزان انطباق را با استاندارد نمک مصرفی دارد
نان سنگک بیشترین و نان تافتون کمترین میزان انطباق را با استاندارد نمک مصرفی دارد، نظارتهای لازم بر میزان مصرف نمک در نانواییها وجود دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما خراسان رضوی، رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نشست خبری اطلاعرسانی پویش ملی سلامت و تغذیه سالم گفت: بازرسان سلامت محیط نظارت کامل را بر نمکها و لبنیاتهای تولیدی و همچنین میزان نمک استفاده شده از محصولات تولیدی دارند و با افراد متخلف در این خصوص طبق قانون برخورد میشود.
محمد باباخانی افزود: یکی از نظارتهای ویژه ما در بحث نمک از نانواییها بوده و و بعضی از نانواییها به دلیل نداشتن آرد خوب و یا به نتیجه رسیدن زودتر خمیر، نمک بیشتری استفاده میکنند.
باباخانی گفت: بر اساس بررسیهایی که در سطح دانشگاه داشتیم؛ میزان نمک حدود ۷۵ درصد نانهایی که مصرف میکنیم در حد استاندارد بوده و تنها در ۲۵ درصد نانها، میزان نمک بیشتر از حد مجاز و استاندارد است که در این زمینه با متخلفان برخورد قانونی شده است.
وی افزود: بیشترین انطباق با استاندارد میزان نمک مربوط به نان سنگک بوده و حدود ۹۰ درصد نانهای سنگک نمک استانداردی دارند. همچنین، کمترین انطباق با میزان استاندارد نمک نیز مربوط به نان تافتون و به میزان ۴۲ درصد است.
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما نظارت کامل و مستمری بر رستورانها، آشپزخانهها، کارخانجات و واحدهای صنفی را در میزان و نوع نمک مصرفی داریم گفت: در بازرسیهای صورت گرفته بارها تاکید کردهایم که مصرف سنگ نمک و نمک فله ممنوع بوده و فقط باید نمک یددار بستهبندی شده باشد و با کسانی که از نمکی به جز موارد اشاره شده استفاده کنند، طبق قانون برخورد میشود. ضمن اینکه نظارت بر واحدهای صنعتی توسط معاونت غذاودارو صورت میپذیرد.