پخش زنده
امروز: -
تولید کننده و هنرمند ظروف میناکاری، بر ضرورت شناسایی ظرفیت روستاها در توسعه صنایع دستی و اقتصادی عشایر و روستایی کشور تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم خیر اندیش تولید کننده ظروف میناکاری از استان همدان بر ضرورت شناسایی ظرفیت روستاها در توسعه صنایع دستی تاکید کرد و گفت: یکی از چالشهای حوزه روستایی، بحث اشتغال زایی در روستاها است.
خیر اندیش افزود: برای توسعه هنرهای محلی و صنایع دستی به ویژه بانوان هنرمند در روستاها با فراهم کردن بازار فروشِ آثارشان میتوان قدمی مهم در این مسیر برداشت.
این تولید کننده در ادامه تصریح کرد: در روستاهای کشور ظرفیت عظمی در حوزه صنایع دستی و محلی وجود دارد که شناسایی و استفاده درست آنطوری که شایسته است، میتوان به اقتصاد روستا و عشایر کمک کرد.
گفتنی است: راهکارهای مختلفی در زمینه تقویت و ایجاد بازارهایی برای ترویج و بسط و توسعه صنایع دستی و در کنار آن فروش محصولات صنایع دستی وجود دارد که این راهکارها میتواند به تقویت، توسعه، بازاریابی و تبلیغ صنایع دستی کمک کند که از آن جمله:
۱) ایجاد و تقویت تعاونیهای صادرکنندگان صنایع دستی
۲) توسعه و ترویج تجارت الکترونیک
۳) شرکت در نمایشگاههای صنایع دستی داخلی و بینالمللی است.
همچنین نبود بازار، عدم شناسایی بازار متناسب با تولیدات، بسته بندیهای نامناسب، نداشتن نام بازرگانی مشخص، حضور صنایع دستی کپی کاری شده کشورهای دیگر از صنایع دستی ایرانی و ضعف برنامه ریزی و فرهنگ سازی از چالشهای مهم صنعت کهن صنایع دستی و هنری کشور است.