وجود ۱۰۰ ساختمان نا ایمن در پایتخت
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: قریب به ۱۰۰ ساختمان نا ایمن پرتردد و چند هزار ساختمان پر خطر در پایتخت وجود دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، عبدالجلال ایری با اشاره به سالگرد حادثه ریزش ساختمان ۵۴ ساله پلاسکو و شهادت تعدادی از آتشنشانان گفت: پس از وقوع حادثه پلاسکو در ۳۰ دی سال ۱۳۹۵، موضوع ایمن سازی ساختمانها کلانشهرها پرتردد و ناایمن مطرح شد که باید به صورت دقیق بررسی کنیم که تا این مدت چه تعداد از ساختمانهایمان را ایمن سازی کردیم.
نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز، گمیشان در مجلس با اشاره به وجود قریب به ۱۰۰ ساختمان ناایمن و بیش از چند هزار ساختمان پر خطر در پایتخت عنوان کرد: متاسفانه تهران علاوه بر مشکلاتی مانند آلودگی هوا و ترافیک و ... با چالشی به نام ساختمانهای ناایمن مواجه است البته که در سالهای اخیر اقدامات خوبی برای این مهم صورت گرفته، اما کماکان شاهد ساختمانهای ناایمن و متاسفانه پر تردد در سطح شهر هستیم.
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: با توجه به اینکه بخشی از ساختمانها نا ایمن اعم از سازمانها، بیمارستانها و مدارس مالکان دولتی دارند که با اهتمام مسئولان دولتی و شهرداری باید نسبت به ایمن سازی ساختمانهای پر خطر سطح شهر اقدام شود. از طرفی مقررات سختگیرانه طی سالهای اخیر موجب شده ساختمان نا ایمنی ساخته نشود، اما کماکان جان مردم هنگام تردد در ساختمانهای پر خطر، نا ایمن و قدیمی در خطر بوده و احتمال وجود حوادثی مشابه پلاسکو وجود دارد.
وی اضافه کرد: برای اینکه، برنامههای ایمن سازی ساختمانها در سطح کشور با پشتوانه قانونی همراه باشد؛ در برنامه هفتم توسعه برای متولیان تکلیف با زمان بندی مشخص تعیین کردیم؛ طبق مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه وزارت راه و شهرسازی موظف شده با همکاری وزارت کشور و شهرداریها نسبت به شناسایی کلیه ساختمانهای ناایمن بحرانی و پرخطر دستگاههای اجرائی در کلان شهرها و مراکز استانها اقدام کند.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امیدواریم با اجرای دقیق مصوبه برنامه هفتم توسعه تمام واحدهای نا ایمن شناسایی و سپس رفع خطر شود. ما در مجلس با جدیت پای اجرای این بند قانونی ایستاده ایم و به صورت مداوم از وزارت خانههای راه و کشور پیگیری خواهیم کرد.