پخش زنده
امروز: -
مرحله نخست مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران در محوطهای به مساحت ۱۴۵ هزار متر مربع با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه و استاندار مازندران امروز در ساری به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، در این مراسم؛ استاندار مازندران، معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، فرماندار ساری و جمعی از فرماندهان پیشکسوت و خانوادههای شهدای دفاع مقدس، معاون رئیس جمهور را همراهی کردند.
مردم ولایتمدار مازندران با پیشینه مذهبی و دینی در هشت سال دفاع مقدس کارنامه درخشانی را از خود بر جای گذاشتند و ساخت مرکز فرهنگی و هنری دفاع مقدس با هدف انعکاس گوشهای از خاطرات سالهای حماسه، عشق و ایثار دلیر مردان این خطه سرسبز ساخته شده است.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران در این مراسم با اظهار این که مرحله بعدی ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان از ابتدای سال آینده اجرای میشود، گفت: فاز اول مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در محوطهای به مساحت ۱۴۵ هزار متر مربع آماده سازی و مورد بهره برداری قرار گرفت که شامل حسینیه وداع، بیمارستان صحرایی، مجموعههای نمایشگاهی و استقرار بخشی از تجهیزات نظامی است.
محمد حسن سلامی، اولویت فاز دوم مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران را احداث "تانک فارم و سالن آمفی تئاتر" عنوان کرد و گفت: توسعه و تکمیل بخش دوم به مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع از سال آینده آغاز خواهد شد.
وی میزان پیشرفت فاز اول را ۹۳ درصد و همچنین فاز دوم را ۶۵ درصد اعلام کرد.
باغ موزه دفاع مقدس مازندران با ۶۰ هکتار بزرگترین مجموعه فرهنگی کشور محسوب میشود که تکمیل آن در سه فاز تعریف شده و به تامین بودجه و وضعیت تورم در کشور بستگی دارد.
باغ موزه دفاع مقدس استان مازندران در واقع بازسازی و نمایش عملیات والفجر هشت دوران دفاع مقدس در حاشیه رودخانه تجن ساری است.
یکی از مشخصات این پارک موزه احداث ساختمانهای ' تانک فارم ' است که با الگوگیری از مخازن نفتی در شهر فاو با کاربری فرهنگی طراحی شده است.
احداث مسجد فاطمه الزهرا (س)، یادمان فاو با بنای یکهزار متر مربع در ضلع غربی عرصه فاو و با الگوگیری از مسجد فاو که توسط رزمندگان اسلام فتح، طراحی و احداث شده است از دیگر ویژگیهای این پارک است.
دهکده یادمان هفت تپه هم با شبیه سازی اردوگاه هفت تپه در این محل طراحی و اجرایی شده که شامل سنگرهای بتنی، چادر، ایستگاه صلواتی، میدان، تپه ماهورها، المانها و تندیس شهداست.
مرکز بهداری و طرح ساماندهی، احداث دیوار ساحلی رودخانه تجن و احداث سد لاستیکی به منظور شبیه سازی عملیات والفجر ۸ و عبور رزمندگان اسلام از اروندرود در حد فاصل سدانحرافی تا پل کمربندی جدید هم از دیگر بخشهای این مرکز فرهنگی است.
معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور امروز -پنجشنبه- برای بازدید از چند طرح زیرساختی مهم استان به مازندران سفر کرد.