پخش زنده
امروز: -
مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان ایلام، گفت: به منظور تقویت راهبری مبلغین، ۲ شبکه مجازی ملی تبلیغی بانوان با عنوان «صبرا» و «اسما» در ایلام، راهاندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان ایلام در وبینار آموزشی طرح ملی اسماء و صبرا که با حضور دستیار امور مبلغین در ساماندهی تبلیغ بانوان کشور برگزار شد، گفت: شبکه صبرا بستری برای شناسایی و معرفی ظرفیتهای بانوان فعال در زمینه تبلیغ مردمی و هم افزایی صاحبان طرح و ایدههای عملیاتی است که این امر، فرصت مناسبی را برای رشد و توانمندسازی بانوان فعال تبلیغی در عرصه صحنه گردانی و میادین تبلیغی با موضوع جهاد تبیین، فراهم میکند.
وی با تعریفی از هدف و معنای شبکه ملی صبـرا، افزود: این شبکه یعنی؛ صحنه گردانان بردبار روایت امید و جهاد تبیین که مد نظر مقام معظم رهبری است؛ بنابراین به عنوان بهترین ابزار فرهنگی و راهبردی به منظور خنثیسازی هجمههای سنگین دشمن به شمار میآید و بانوان مبلغه، نقش مهمی در این زمینه ایفا خواهند کرد.
مسئول شبکه تبلیغی اسما و صبرا در استان ایلام، تشریح کرد: نقطه مرکزی شبکه تبلیغی اسما، ساماندهی و تجهیز گفتمانی بانوان سخنران است که در مجالس و محافل مختلف با حرفی نو و روایتی پیشرو، نقش ویژه خود را در جهاد تبیین ایفا میکنند.
بیگ محمدی ورود فعالانه و تبدیل مخاطب به کنشگر را از جمله اهداف این حرکت در حوزه بانوان دانست و تصریح کرد: شناسایی و حمایت بانوان سخنران، توانمندسازی در فنون و روشهای سخنرانی و تجربه نوردی تبلیغ در عرصه جهاد تبیین، از دیگر اهداف شبکه تبلیغی «اسما» به شمار میرود.
وی، تأکید کرد: در طراحی این دو رویداد، علاوه بر حمایتهای مادی و معنوی، ساماندهی بانوان طلبه فعال در میادین فرهنگی و تبلیغی و عرصه سخنرانی انجام خواهد شد؛ تا بتوانیم مخاطبین خود را در این جنگ نابرابر و جنگ روایتها راهبری کنیم.
دستیار امور مبلغین در ساماندهی تبلیغ بانوان کشور در این دوره توجیهی و در توضیح این شبکه ملی که به صورت وبینار برگزار شد، گفت: صحنه کارزار و درگیری ما با دشمن، جنگ تبلیغاتی و جنگ روایتها است و بانوان با توجه به قدرت عاطفی و جزئی نگری در دیدن واقعیتهای جامعه، بهترین ظرفیت برای خلق و گسترش روایتهای مؤثر در این جنگ تبلیغاتی هستند؛ بر این اساس، این ۲ شبکه با تأسی از حضرت فاطمه زهرا (س) و با هدف به میدان آوردن آحاد مردم در میادین فرهنگی کشور شکل گرفت.
لیلا کشتکار، افزود: از مزایای تعلق گرفته به این طرح، دریافت کارت تبلیغ بانوان، دریافت کمک هزینه تبلیغی ماهانه، ارائه آموزش در زمینه محتواهای نوین و کاربردی، دریافت خدماتی مانند بن خرید کتاب است که مبلغات دارای کد رسمی حوزه علمیه، پس از تأیید نهایی و شرکت در دورهها میتوانند از این امکانات بهرهمند شوند.
تقویت اندیشهورزی و تفکر، درک و نمایاندن حقیقت و برداشتن نقاب از چهره باطل و ارتباطگیری با قشر جوان و نوجوان از تأکیدات مقام معظم رهبری است که در زمینههای مختلف، مورد توجه افسران جنگ نرم، قرار گرفته است.