پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت بهرهبرداری و توسعه فاضلاب شرکت آبفای یزد: طرح احداث تصفیه خانه فاضلاب آسفیج شهرستان بهاباد بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، فاتحی، اظهار کرد: با هدف دفع اصولی و بهداشتی فاضلاب و بهبود شاخصهای زیست محیطی و بهداشتی منطقه، تصفیه خانه فاضلاب آسفیج بهاباد با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حال احداث است.
وی تصریح کرد: وحدت آباد و آسفیج از روستاهای تحت پوشش این تصفیه خانه هستند که انشعابات فاضلاب آنها نصب شده و پس از تکمیل تصفیه خانه، به شبکه دفع بهداشتی فاضلاب متصل خواهند شد.
سرپرست معاونت بهرهبرداری و توسعه فاضلاب شرکت آبفای یزد، افزود: ظرفیت این تصفیه خانه ۴۰۰ مترمکعب در شبانه روز است که خروجی آن در آبیاری فضای سبز، مصارف کشاورزی و صنعت قابل استفاده خواهد بود.