پخش زنده
امروز: -
معاون علمی و فناوری رییس جمهور از ورود پرقوت صندوق ملی نوآوری و شکوفایی به حمایت از شرکتهای دانش بنیان خبر داد.
دکتر سورنا ستاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: این صندوق موجود، اما فعال نشده بود.
این نخستین اظهارنظر معاون علمی و فناوری رییس جمهور درباره ادامه فعالیت صندوق ملی نوآوری و شکوفایی پس از20برابر شدن سرمایه اولیه این صندوق و رسیدن آن به مبلغ500 میلیارد تومان بود.
قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان مهر1387در دولت و در آبان 1389در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، اما اجرا نشده بود.
دکتر ستاری با بیان اینکه این صندوق دارای آییننامه، هیئت عامل و مدیرعامل است، گفت: ممکن است در مدیریت صندوق تغییراتی داده شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه هدف از ایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی کمک به شرکتهای دانش بنیان است، گفت: اعطای تسهیلات صندوق را در صورتی که موردی مطرح شود، پیگیری میکنیم.
وی افزود: درحال حاضر تسهیلات به 25 شرکت اول که دانش بنیان بودنشان تاییده شده ، قابل اعطاست.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: شرکتها برای برخورداری از تسهیلات صندوق، ابتدا باید دانشبنیان بودنشان تایید شود که برای این کار نیاز است در سامانه طراحی شده، ثبت نام کنند و مدارک مربوط را ارایه دهند.
دکتر ستاری ادامه داد: بر این اساس، این شرکت ها به صندوق معرفی میشوند و مورد به مورد و بسته به نوع شرکت میزان حمایتهای صندوق تفاوت خواهد داشت.
هم اندیشی ستاری با اصحاب رسانه
معاون علمی و فناوری رییس جمهور نشستی را برای هم اندیشی با اصحاب رسانه برای کمک به ورود هر چه بیشتر فناوری به زندگی روزمره برگزار کرد.
در این نشست که فعالان رسانههای دیداری، شنیداری و مکتوب حضور داشتند، اصحاب رسانه مهمترین دغدغههای خود برای انعکاس هر چه بهتر اخبار علم و فناوری در کشور را مطرح کردند.
دسترسی آسانتر رسانهها به مسئولان معاونت علم و فناوری رییس جمهور و آموزش حرفهای به خبرنگاران این حوزه برای انعکاس هر چه بهتر اخبار علم و فناوری از جمله درخواستهای اصلی اصحاب رسانه از دکتر سورنا ستاری بود.
دکتر ستاری در این نشست گفت: اقتصاد دانشبنیان مورد تاکید دولت است و به همین دلیل ارتقای فعالیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اولویت اول دولت تبدیل شده است.