پخش زنده
امروز: -
معاون رئیس جمهور گفت: ۶ هزار واحد راکد و نیمه تعطیل در کشور با حمایت دولت سیزدهم، به چرخه تولید برگشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین آغاز عملیات اجرایی کارخانه کاشی و سرامیک در کشکوییه رفسنجان گفت: از ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم واحد احیای مراکز تولیدی و اقتصادی در ریاست جمهوری راه اندازی شد و در آن مشکلات نقدینگی، مدیریتی، حقوقی، بازار، بررسی شد و ۶ هزار واحد راکد و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشتند.
وی افزود:دولت سیزدهم از ابتدای شروع به کارش به مسائل مهم آب و اشتغالزایی پرداخته به طوری که در زمینه آب، پنج خط انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به فلات مرکزی یعنی کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد و فارس در حال اجرا دارد تا مشکلات این حوزه کاهش یابد.
حسینی اعلام کرد: اگر چه این آب به مصارف صنعتی و کشاورزی تعریف شده، با توجه به نامگذاری سالهای اخیر مقام معظم رهبری که تاکید به تولید دارند، لذا تولید کلیدواژه حل بسیاری از مشکلات است.
وی اظهار کرد: با تولید، درآمد خانوارها هم افزایش و معیشت خانوارها بهبود میابد لذا دولت سیزدهم از ابتدای کار، واحد احیای مراکز تولیدی و اقتصادی را در حوزه ریاست جمهوری ایجاد کرده و تا کنون بیش از شش هزار واحد تولیدی راکد ونیمه تعطیل در کارگروههای متعدد مورد بررسی مسائلی در زمینه نقدینگی، حقوقی، مدیریتی، بازار و ... قرار گرفتند و مجددا به چرخه تولید برگشتند.
وی با اشاره به اینکه دولت بر خصوصی سازی سالم و درست تاکید دارد صریح کرد: متاسفانه در گذشته دیدیم که عدهای با رانت و با استفاده از موقعیت؛ برخی کارخانههای بزرگ و مراکز عظیم را تعطیل کردند و تجهیزات را در جهت تغییرکاربری فروختند و سرمایه را در کارهای زودبازده به کار گرفتند، اما اکنون دولت فعلی بر خصوصی سازی سالم و درست تاکید دارد و البته حمایت، نظارت و هدایت را دارد تا اشتغال و درآمدزایی تحقق یابد و معیشت خانوادهها بهبود یابد.
حسینی ادامه داد: طرحهای زیادی در جهت اشتغالزایی و درآمدزایی در حال تکمیل شدن هستند به طوری که ۴۸ طرح پیشران و عظیم با اعتبار ۱۷ میلیارد دلار در حوزه گاز، پتروشیمی، نفت و ... در صنایع و معادن سرمایه گذاری شدند و قطعا جذب سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی مهم هستند.
وی تصریح کرد: مردم میتوانند در اجرای طرحها سرمایه گذاری کنند و در مناطق آزاد در نقاط مختلف کشور بستههای سرمایه گذاری معلوم و تعریف شده و این کار شروع شده و مردم میتوانند در حوزههای خدماتی، صنعتی و معدنی، کشاورزی و ... سرمایه گذاری کنند که البته متاسفانه ۱۵ درصد در این مسیر سرمایه گذاری کردند.
دکتر حسینی گفت: تاکید آیتالله رئیسی هم تسریع در این روند و رسیدن به نتایج مطلوب اشتغال و درآمد برای خانواده هاست و ضمن اینکه در برنامه پنج ساله هفتم توسعه، تاکید شده که مدارس و دانشگاهها نیروی ماهر تربیت کنند.
کارخانه تولید کاشی و سرامیک در مساحت ۱۲ هکتار و با اعتبار پیشنهادی ۱۵ هزار میلیارد ریال در کشکوییه در بازه زمانی دو سال آینده راه اندازی خواهد شد و در فاز نخست ۵۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.